Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az internetes társkeresőkön egy nő számára legalább 9/10 -es külsejűnek kell lennem ahhoz, hogy ismerkedni akarjon velem?
Elég a 8/10 is! :D
Amúgy azért, mert a pasik túl pincsik, a nők meg katalógusként kezelik a társkeresőt.
Amúgy ezerszer feltették már ezt a kérdést. Az egyik oldalról jött a nők szidása, a másik oldalról meg a szentté avatásuk. Most is ez lesz. Senki sem fogja meglátni magában is a hibát, pedig mindkét nemnek benne van a dologban a keze.
Ja, plusz páran majd leírják, hogy "hogykeértenieztapontozást" és "aki normálisan néz ki, tuti egyből talál valakit".
2-es. Igen, de ha nincs az ő szemükben 9/10-es külsőm, akkor tuti, hogy nem fognak válaszolni.
Én 5/10-es külsejű vagyok és 5/10-es külsejű lányt szeretnék barátnőnek. De hiába, mert az átlagos nőknek is csak nagyon jóképű férfi kell, szóval teljesen le vagyok tojva.
Mondjuk szerintem te is a kèp alapjàn döntesz.
Egyèbkènt lehet, h vkinek Brad Pitt a 10-es, vkinek Jackie Chan, vkinek meg te.
Lehet, hogy te nem nézed meg, más meg igen.
Nekem is volt olyan pasi, aki azt mondta, hogy sosem venne észre az utcán, de olyan aranyos személyiségem van, hogy mégis adna esélyt, meg azért tud vonzódni hozzám.
Közben mások dudálnak, bámulnak, és folyamatosan udvaroltak nála milliószor jobb pasik, és ők nem csak beérték volna velem.
Lehet, hogy nálad is valami ilyesmi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!