Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen be tudom állítani valahogy előfizetés nélkül, hogy ne látszódjon a korom (nő vagyok)?
Férfiként én is szenvedek a korommal. Helyes arcú vagyok, de kb 5 évvel fiatalabbnak nézek ki a valódi koromnál. (Genetika, nem iszom alkoholt egyáltalán, sportolok, normálisan eszek, stb) 27 évesen olyan 22-23-nak tippelnek többnyire, de tavaly volt hogy 26 évesen egy csaj 20-nak mondott.
Szóval csak a szokásos sztori: A velem egykorú csajok észre sem vesznek, mert még ha velük egykorú pasit keresnek, engem akkor sem néznek annyinak. A fiatal csajoknál akiknek tetszem (18-22) pedig sokszor az a baj, amikor megtudják az igazi korom és az már nekik túl nagy korkülönbség. Nem azt mondom, tudok így is csajozni, de ez nagyon megnehezíti a dolgom.
16-os, hát.. van ez így, viszont abban gondolom a többséggel egyet értesz, hogy hazudni meg titkolózni nagyon nem jó ötlet. Én pl.: a legkevésbé sem örülnék, ha a páromról később derülne ki a kora, mert akkor átverve érezném magam. Aztán már lehet megkérdőjeleznék mindent, ami vele kapcsolatos.
Szóval kérdező, szerintem ne erre hajts! De ez csak egy jó tanács, vagy megfogadod, vagy nem.
17.
A 16-os vagyok. Nemhogy nem titkolóznék, hanem legszívesebben a homlokomra írnám, hogy hány éves vagyok, hogy ne első sorban 17-20 éves lányoknak tetsszek, hanem vegyenek észre a 23-27 körüli nők is, ne írjanak le első látásra (még ha vonzónak is gondolnak) csak mert fiatalabbnak gondolnak sokkal a koromnál. ( = A legtöbb nő minimum magával egykorú, de inkább pár évvel idősebb pasit keres.)
19-es, na akkor jól látod a dolgokat. ;) Hát.. nem tudom, nekem van barátnőm, akinek 2 évvel fiatalabb párja volt. Jómagam meg sosem járnék nagyon időssel, max. 5 év pluszba, pedig elváltak a szüleim. Apakomplexus, merre vagy? :D :P
Szóval.. szerintem simán lehet szerencséd! Kitartás! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!