Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen be tudom állítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen be tudom állítani valahogy előfizetés nélkül, hogy ne látszódjon a korom (nő vagyok)?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, legtöbben 23-25 közöttinek néznek és én sem érzem magam annyinak. Nem ráncosodom, nem őszülök, nem vagyok elhízva stb. Nem akarom, hogy valaki csak a korom miatt húzzon balra.

2020. szept. 10. 11:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
20-23 évesekkel biztosan nem szexelnék, leírtam, hogy 25-32 közöttiekre keresek rá. Nincs előre eldöntve, hogy kizárólag komoly kapcsolat jöhet szóba, az majd kialakul, hogy csak egy éjszaka vagy hosszabb távú kapcsolat lesz belőle.
2020. szept. 10. 13:49
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Indul lefele az SMV, cicaful? ;)
2020. szept. 10. 13:59
 13/20 A kérdező kommentje:
Mit jelent az SMV?
2020. szept. 10. 14:01
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
Sexual Marketplace Value
2020. szept. 10. 14:05
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem megy lefele egyáltalán.
2020. szept. 10. 14:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként én is szenvedek a korommal. Helyes arcú vagyok, de kb 5 évvel fiatalabbnak nézek ki a valódi koromnál. (Genetika, nem iszom alkoholt egyáltalán, sportolok, normálisan eszek, stb) 27 évesen olyan 22-23-nak tippelnek többnyire, de tavaly volt hogy 26 évesen egy csaj 20-nak mondott.

Szóval csak a szokásos sztori: A velem egykorú csajok észre sem vesznek, mert még ha velük egykorú pasit keresnek, engem akkor sem néznek annyinak. A fiatal csajoknál akiknek tetszem (18-22) pedig sokszor az a baj, amikor megtudják az igazi korom és az már nekik túl nagy korkülönbség. Nem azt mondom, tudok így is csajozni, de ez nagyon megnehezíti a dolgom.

2020. szept. 10. 14:19
 17/20 anonim ***** válasza:

16-os, hát.. van ez így, viszont abban gondolom a többséggel egyet értesz, hogy hazudni meg titkolózni nagyon nem jó ötlet. Én pl.: a legkevésbé sem örülnék, ha a páromról később derülne ki a kora, mert akkor átverve érezném magam. Aztán már lehet megkérdőjeleznék mindent, ami vele kapcsolatos.

Szóval kérdező, szerintem ne erre hajts! De ez csak egy jó tanács, vagy megfogadod, vagy nem.

2020. szept. 10. 14:33
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
Hát én 32 évesen, inkább egy 30-as nőt keresnék, mint egy 20 évest...
2020. szept. 10. 14:43
 19/20 anonim ***** válasza:

17.

A 16-os vagyok. Nemhogy nem titkolóznék, hanem legszívesebben a homlokomra írnám, hogy hány éves vagyok, hogy ne első sorban 17-20 éves lányoknak tetsszek, hanem vegyenek észre a 23-27 körüli nők is, ne írjanak le első látásra (még ha vonzónak is gondolnak) csak mert fiatalabbnak gondolnak sokkal a koromnál. ( = A legtöbb nő minimum magával egykorú, de inkább pár évvel idősebb pasit keres.)

2020. szept. 10. 15:03
 20/20 anonim ***** válasza:

19-es, na akkor jól látod a dolgokat. ;) Hát.. nem tudom, nekem van barátnőm, akinek 2 évvel fiatalabb párja volt. Jómagam meg sosem járnék nagyon időssel, max. 5 év pluszba, pedig elváltak a szüleim. Apakomplexus, merre vagy? :D :P

Szóval.. szerintem simán lehet szerencséd! Kitartás! ;)

2020. szept. 10. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!