Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elittárson keresztül lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elittárson keresztül lehet ismerkedni előfizetés nélkül is?

Figyelt kérdés
Nem akarok előfizetni, viszont így csak elhomályosított képeket látok, illetve hogy hova valósi a másik, meg a keresztnevét. Egyéb adatok is vannak róla, viszont a keresés szempontjából nem hinném, hogy relevánsak. Próbáltam facebookon ezek alapján rákeresni személyekre, csak az a baj, hogy ha nincs különleges neve, akkor az alapján nem találom meg, hogy mondjuk...vasvári, egyetemista és Éva...Van erre valamilyen módszer, amivel hatásosabban tudnék keresni?

2020. máj. 15. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Óvakodj az Elittárstól!
2020. máj. 15. 15:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért?
2020. máj. 15. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
24%

Elittárson vagyok regisztrálva, és elő is fizettem.

Most mondd meg őszintén, annyit nem ér meg neked az egész hogy kifizetsz havi mittom én 1500ft ot egy évig hogy találj valakit?

Ne röhögtess már!

Megsúgom a tinder, badoo, lovoo és hasonló oldalakon nagy szart sem kaptam, nem hogy válaszokat a normálisan megírt leveleimre.

Ellenben a fent említett oldalon érezhetőbben több volt aki válaszolt. Sőtt maguktól is rámírtak, nők. Ilyen soha egyetlen egy oldalon sem fordult elő...

Azt gondolom a színvonal megfelelő azon az oldalon, és ha a nő is képes azt a pénzt rááldozni, akkor valóban komolyan gondolja a társkeresést, es nem egótuning céllal fizet . Hiszen azt megteheti máshol ingyen.

Szerintem +1 az elittársnak.

2020. máj. 15. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A társkeresők algoritmusai mindent bevetnek annak érdekében, hogy rábírjanak az előfizetésre. Aztán kiderül, hogy mekkora kamu volt az egész.
2020. máj. 16. 04:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Még senki sem válaszolt a kérdésemre amúgy...
2020. máj. 16. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs pénzed arra a havi 2-3 ezer Ft-ra, akkor mit akarsz? A nőt sem tudod majd elhívni kávézni, mert az pénzbe kerül?
2020. máj. 18. 01:12
 7/7 anonim válasza:
51%
Hagyd az elittársat ott csak prolik vannak, tisztelet a kivételnek.
2020. máj. 18. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!