Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randivonal előfizetés nélkül mennyire használható?
Figyelt kérdés
Például lehet üzenetet írni?2019. jan. 6. 09:27
1/12 anonim válasza:
Szerintem egy ismerkedős oldal sem használható előfizetés nélkül. Én nem is fizetnék elő egyikre se, mert az se biztos, hogy lennének rajta nők... fölös pénz kidobás.
4/12 anonim válasza:
Nőknek simán, fickóként elő kell fizetni,platinára.
5/12 anonim válasza:
Fizetni kell különben semmit nem tudsz kb csinálni!
6/12 MolotovPunk válasza:
Fizetés nélkül semmit sem ér.De azzal sem túl sokat...Sok ott az inaktív nem nagyon használt adatlap.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor felejtős (ez is).
2019. jan. 6. 19:29
8/12 anonim válasza:
parom.hu-n oldalon x időnként kapsz vmennyi levelet, amit írhatsz és a képeket is megtekintheted nagy méretben
9/12 MolotovPunk válasza:
Párom.hu sem jó már.Alig van fent ott is aktív felhasználó.Eléggé halott az oldal...Pár hónapja töröltem magam onnan részben emiatt is.Egyébként,ha jól emlékszem havonta küldhetsz 7 levelet ingyen.Adatlapokat fizetés nélkül viszont nem nagyon tudsz megtekinteni.
10/12 A kérdező kommentje:
Parom.hu-n fent vagyok most, de tényleg nem sokan vannak.
Akik meg vannak… Nem válaszolnak, persze lehet, hogy már elfogyott a havi hét levelük, de ingyenes oldalakon sem szokás…
Azt előfizetés nélkül is látni, ha valaki online van. De még csak el sem olvassa a levelet. Akkor minek van fent?
2019. jan. 7. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!