Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves leszek, de egy barátnőm sem volt. Van még esélyem normális életre őszintén?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon elszúrtam már az életemet. Elegem van már, hogy nem tudok társat találni, így nem tudom azt az életet élni amit szeretnék (feleség, 1-2 gyerek).2020. szept. 9. 23:44
1/8 anonim válasza:
Van. En 38 evesen vesztettem el.
2/8 anonim válasza:
Esély az van. Még az akaraterő kellene.
3/8 anonim válasza:
A férjem 29 éves koráig nem fogta meg a kezét sem senkinek, 30 évesen szexelt először. Most 50, 20 éve vagyunk boldog házasok, 4 gyerekünk van. 😊
Semmiről sem vagy lekésve.
4/8 anonim válasza:
"Semmiről sem vagy lekésve"
Ez így nem igaz. Nagyon sok mindenről el van késve. Azokat a dolgokat, amiket más egészen fiatal korban tanul meg, neki most kell pótolnia. Ki maradt az életéből a tini szerelem, az első csalódások stb.
De ezen változtatni már nem lehet.
(2-es voltam)
5/8 anonim válasza:
Ha a szobában sírdogálsz akkor nincs. Ha teszel is a céljaidért akkor van. Menj emberek közé, mosolyogj, beszélgess, járj nyitott szemmel és szívvel.
6/8 anonim válasza:
Attól függ, miért nem volt még barátnőd. Ha azért, mert csúnya vagy, esetleg alacsony, az ezután sem fog változni, így nincs sok esélyed. Ha azért, mert a szüleiddel élsz, nincs lakásod és/vagy kocsid, az még változhat, és akkor barátnőd is lehet.
7/8 anonim válasza:
Van, de csak akkor, hogyha teszel is érte...
8/8 anonim válasza:
Atyaég. Esély az van, de húzz bele és ne csinibabát keress.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!