Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy atlag alatt kereso (netto 300 alatt), de sportos, ertelmes, diplomas (nem fizetik meg) 34 eves ferfinak be kell ernie egy tanulatlan, kover novel?
Hát te nagyon sötét vagy kedves kérdező. Villanyszerelő vagyok ennél kevesebb fizetéssel és egyetemet végzett, szép, okos barátnőm van.
Az átlag kereset meg szerintem nettó 200k körül van...
13.-nak.
Villanyszerelő 300 alatt? Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
fantasztikusak a neten ezek az adatok meg a KSH adatai amiben nem igazán hiszek...mintha kb csak Budapestet számolnák minden téren.
Minél távolabb kerülsz Budapesttől az átlag kereset annál kevesebb.
De mostanában felpörögtek a szakmák mint igen a víz villany gázszerelő.
Én nagyon sokat filózok rajta h irodai állásból kitanulok valami nagyjából kétkezű szakmát...
A gázkazán szerelő aki napi szinten pláne ilyenkor kimegy egy tök átlagos karbantartásra 15-17 e Ft-ot kér el ez a legolcsóbb, napi szinten 70 e Ft-ot keres...
Szerintem be kell erned, pont azert mert meg azt a frusztraciodat sem sikerult athidalnod, hogy allitasod szerint alul vagy fizetve. Ket dolgot tehetsz, hogy ez elmuljon:
1. Keresel masik jobba fizeto melot, akar nem a szakmadban.
2. Elfogadod, hogy mivel te epp nemzeti parkban biologuskodni szeretsz, ez ennyi penzzel jar.
Btw: nem vagy alul fizetve, pontosan piaci egyensuyi bert kapsz, hiszen ezt a melot te vallaltad el ennyiert.
#15 Mert a gazszerelonek a keresete egyenlo a bevetelevel igaz?? Es neked van irodai allasod...LOL
Megj: ettol meg a szakik foleg pesten telleg getszi jol keresnek, de azert ne ugy adjuk elo, mintha 0 koltseguk lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!