Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rak ki valaki olyan képet magáról Tinderen, ahol egy szál boxerben pózerkedik villantva az izmait?
És még ilyen feszítős pózt is vág hozzá. Tényleg ilyen hobbi testépítő. Mondta is, hogy büszke, hogy mit ért el a testével. Nem tetszenek az ilyen pasik. Viszont kíváncsiságból visszajelöltem. Mert erre konkrétan rá akartam kérdezni. De mégse tettem. Amúgy azt mondta, hogy a szerelem nagyon hiányzik az életéből, 2 éve egyedül van, előtte 6 éves kapcsolatban volt.
Hát nem tudom. Ilyen kép után ez nehezen hihető, de nem akartam mondani neki,hogy nem biztos, hogy ezzel lehet elérni🤷
Elkanyarodtál más irányba.Oda,hogy neked nem jön be,mert túl izmos,és hogy ez mitől van.
Eredetileg az volt a kérdés,hogy miért csinálja,nem az,hogy szteroidozik e,vagy tetszik e neked.
A Tinderen mégis mi az,ami nem a másik külsejét mutatja?
Én még nem láttam felrakva Jóskapista profiljához Einstein relativitáselméletének képletét bekeretezve,szivecskével,vagy egy sakrejtvényt, önmagáról készített fotók helyett,amik megpróbálják legelőnyösebb kinézetét kiemelni.
Ti ugyanezt csináljátok.Ki így,ki úgy.Csilláron lógva,bázisról ugorva,az Aranyparton napozva,meg mittomén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!