Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért rak ki valaki olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rak ki valaki olyan képet magáról Tinderen, ahol egy szál boxerben pózerkedik villantva az izmait?

Figyelt kérdés

És még ilyen feszítős pózt is vág hozzá. Tényleg ilyen hobbi testépítő. Mondta is, hogy büszke, hogy mit ért el a testével. Nem tetszenek az ilyen pasik. Viszont kíváncsiságból visszajelöltem. Mert erre konkrétan rá akartam kérdezni. De mégse tettem. Amúgy azt mondta, hogy a szerelem nagyon hiányzik az életéből, 2 éve egyedül van, előtte 6 éves kapcsolatban volt.

Hát nem tudom. Ilyen kép után ez nehezen hihető, de nem akartam mondani neki,hogy nem biztos, hogy ezzel lehet elérni🤷

2020. szept. 8. 00:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%

Elkanyarodtál más irányba.Oda,hogy neked nem jön be,mert túl izmos,és hogy ez mitől van.

Eredetileg az volt a kérdés,hogy miért csinálja,nem az,hogy szteroidozik e,vagy tetszik e neked.

A Tinderen mégis mi az,ami nem a másik külsejét mutatja?

Én még nem láttam felrakva Jóskapista profiljához Einstein relativitáselméletének képletét bekeretezve,szivecskével,vagy egy sakrejtvényt, önmagáról készített fotók helyett,amik megpróbálják legelőnyösebb kinézetét kiemelni.

Ti ugyanezt csináljátok.Ki így,ki úgy.Csilláron lógva,bázisról ugorva,az Aranyparton napozva,meg mittomén..

2020. szept. 8. 07:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nálam egy arckép és egy bicajos kép van kinn, teljesen ruhában vagyok. És nem mutatom sem a mellém, sem a fenekem, csak, hogy sportolok
2020. szept. 8. 08:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem kétlem,hogy te egy szolídabb megjelenési formát tartasz előnyösebbnek.De azért nézd már meg ,hogy ugy átlagban milyen képeket szoktak kirakni a nők!Nem mondom,hogy helyesen e,vagy nem.Nem ítélek meg senkit.Ha neki ez esik jol,akkor csinálja.Én sem szoktam gatyában feszíteni,pedig 100kg felett vagyok.Ennek ellenrre nem döbbenek meg ezeken. Én nem látok ebben semmi rkivülit
2020. szept. 8. 09:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért, mert próbálja felhívni magára a figyelmet. Ezek szerint nálad ez be is vált, akkor is, ha neked éppen nem jön be az ilyen test. Ha csak egy tök átlagos arcképet rak ki, akkor meg sem állsz nála, egyből balra húzod. Így viszont legalább annyit elért, hogy volt köztetek némi kommunikáció és hidd el, ez férfiként már egy óriási eredmény tőle.
2020. szept. 8. 09:32
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem, mert az arca helyes lenne, de lerontja a teste.
2020. szept. 8. 10:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha egy nő azt írja, hogy "az arca helyes lenne", az olyan, mint a "biztos találni fogsz majd valakit". Nem jött be arcra sem, de nem is gondolod csúnyának, ennyi. És még mindig ott tartunk, hogy az arckép alapján nem írtál volna rá, így viszont beszélgettél vele.:)
2020. szept. 8. 10:12
 17/19 A kérdező kommentje:
De akkor biztos jobbra húztam volna, ha csak arcot látok és nemcsak a kíváncsiság vezérelt volna. De a lényeg ugyanaz, ha akkor látom meg a testét akkori az a vége, hogy nem jön be :)
2020. szept. 8. 11:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond,majd bejön másnak.
2020. szept. 8. 11:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Nézd, ha valóban bejön az a férfi, akkor most nem azon gondolkodnál, hogy miért ilyen képeket tett ki, hanem azon, hogy mit vegyél fel a randira.:) Magyarul arc alapján is maximum semlegesnek ítélted, tudod "nem jó, de nem is tragikus".:)
2020. szept. 8. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!