Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri Tinderen kiírni a magasságom? A matcheim nőnek tőle, de tényleg kell ez nekem?
195 cm vagyok és mellette helyesebb arcú (bár nem iszonyat szuper jóképű), vékony-átlagos alkatú (90 kg), már egy ideje járok edzőterembe.
Ha nem írom ki a magasságom, akkor olyan napi átlag 2 matchem van, amiből átlag 1 számomra is vonzó lány. Ha kiírom a profilba a magasságom, akkor olyan napi 4-5 matchem van hasonló arányokkal. De ezen gondolkozom, hogy jó-e az, ha olyan lánnyal ismerkedem, aki amúgy balra húzott volna, ha nem látja a magasságom? Egyébként a képeimen látszik, hogy nem vagyok alacsony, de azért találkozáskor mindig meglepődnek a való életben.
Kicsit jobban érzem magam, ha nincs kiírva és úgy matchelek valakivel, de bevallom az egómnak pedig jó érzés, ha ki van írva és több a matchem. Szerinted?
Lehet nem árt, én azért írtam ki, mert magas nő vagyok
31N
Attól függ, hogy mit szeretnél. Szerintem randizz mindenkivel, aztán válaszd ki, hogy ki jön be igazán. Aki csak kicsit, az még mindig ott lehet tartaléknak.
(Azért nevetséges, hogy amikor valaki a saját bőrén tapasztalja meg, hogy egy itteni női dogma kamu, még akkor is megpróbálják páran bemesélni neki, hogy nem úgy van az.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!