Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri Tinderen kiírni a magasságom? A matcheim nőnek tőle, de tényleg kell ez nekem?
195 cm vagyok és mellette helyesebb arcú (bár nem iszonyat szuper jóképű), vékony-átlagos alkatú (90 kg), már egy ideje járok edzőterembe.
Ha nem írom ki a magasságom, akkor olyan napi átlag 2 matchem van, amiből átlag 1 számomra is vonzó lány. Ha kiírom a profilba a magasságom, akkor olyan napi 4-5 matchem van hasonló arányokkal. De ezen gondolkozom, hogy jó-e az, ha olyan lánnyal ismerkedem, aki amúgy balra húzott volna, ha nem látja a magasságom? Egyébként a képeimen látszik, hogy nem vagyok alacsony, de azért találkozáskor mindig meglepődnek a való életben.
Kicsit jobban érzem magam, ha nincs kiírva és úgy matchelek valakivel, de bevallom az egómnak pedig jó érzés, ha ki van írva és több a matchem. Szerinted?
Nem igazán értek a Tinderhez, mert sosem használtam. De a match az nem az, mikor valakivel kölcsönösen jobbra húzzátok, azaz vonzónak találjátok egymást? Hogy tudsz akkor olyannal matchelni, aki nem tetszik?
Másik: nem tudom, lehet-e a Tinderen magasságra szűrni. Lehet, hogy emiatt a magasságod kiírásával bekerülsz olyan lányok látóterébe, akiknek fontos a 190+ magasság (többnyire azért, mert ők maguk is magasak, és nem akarnak náluk alacsonyabb férfival lenni, sem lutrizni azzal, hogy titkos magasságú pasikkal ismerkednek, hogy aztán pár kérdés után vagy személyes találkozón 90%-ban kiderüljön, hogy alacsonyabbak ennél). Tehát amíg nem biztosak abban, hogy eléred a számukra kívánatos, ám ritka magasságot, addig nem is húznának jobbra, mert minek - nem nagy a valószínűsége, hogy ilyen magas legyél, a legtöbb ember nem az.
Te most meg akarod találni azt az egy lányt, aki komolyan érdekel, vagy azt a néhányat, akivel lefeküdhetsz, vagy csak örülni akarsz a fejednek, hogy mennyi nőnek kellenél, miközben nincs semmi? Kit érdekel, hogy feleannyi matched van vagy kétszer annyi, olyanoktól, akik neked úgysem kellenek? Pont az ilyen "csak azért vagyok fent, hogy fényesre nyalassam az egómat, könyörgöm a lájkért, de aztán húzz el" típusú társkeresőzést szidják a férfiak, mikor a társkeresőn lévő nőkről van szó. Meg is értem, fordítva is pont ugyanolyan agyrém.
Köszi az eddigi válaszokat!
5. Igen, szerintem is több nőnek bejön mondjuk a 180-190 cm magasság, mint az enyém. De az enyém is sokaknak tetszhet + a magasság nem minden a kinézeten belül sem, ha máskülönben is mondjuk jól nézek ki.
7. Köszi! De arra vagyok kíváncsi vajon randizzak-e olyan nővel, akinek első sorban a magasságom tetszik és amúgy balra húzott volna, de így hogy kint van a magasságom így már jobbra húz.
8-10.
Ti nem pestiek vagytok? Mert vidéken egy 20-100 ezres városban megértem ha már istencsászárnak kell lenni napi 4 matchez. De itt ahol 2-2,5 millió ember él a vonzáskörzetet is beleszámítva, nem olyan nagy szó szerintem napi 4-5 match. Van olyan ismerősöm, akinek napi 10 is volt (mutatta is), de ő tényleg jóképű és jó pasi általában is.
10. Ne értetlenkedj. A 6-os is leírta, hogy látszik a magasság valamennyire ha egészalakos képeid is vannak fent, nem csak arcképeid. Pl végtagjaid hossza, vagy ha állsz valami mellett, ami alapján belőhető. Nem az hogy most 190 vagy 195 vagy, de olyan 10 centis hibahatárral belőhető a magasság rengetegszer egész alakos kép alapján.
11.
"Hogy tudsz akkor olyannal matchelni, aki nem tetszik?"
Létezik az a "megdugnám, de kapcsolatra nem kellene" kategória. Nem azt mondom, hogy ők kifejezetten csúnyák, csak annyira nem az eseteim, de azért erekciót még tudnék rájuk produkálni.
Egyáltalán nem lehet magasságra szűrni. Csak korra és tőled való távolságra. A magasságot csak a bemutatkozó szövegedbe írhatod bele, ha akarod.
Nem az egónövelésen van a hangsúly a kérdésemben (bár ezt is érintettem), hanem azon, hogy akarnék-e olyan nővel lenni, akinek csak a magasságom miatt tetszem? Szerinted? Tehát hogy nem egészséges olyan nővel kezdenem, aki csak azért húzott jobbra, mert látta a magasságom, de amúgy balra húzott volna, ha az nincs kint. Ezzel kapcsolatban kérek segítséget, mert rosszul érzem magam emiatt, de mégsem vagyok biztos.
192 vagyok.
NEM nő tőle a match, kb semmi. Itt inkább az számít, milyen képed van.
Sokat olvasgattam most a reddit Tinder topicját.
Itt azzal találkoztam rengetegszer, hogy sokat számít a magasság.
13 vagyok.
Nem tudom, a büdös életben nem volt nekem ebből előnyöm. SOHA nem kezdeményeztek, jöttek oda stb emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!