Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha tinderen match van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha tinderen match van egy pasival, akkor ti írtok vagy elvárjátok, hogy a pasi írjon?

Figyelt kérdés
ha már úgyis nyilvánvaló, hogy be jöttök egymásnak, akkor nem mindegy ki kezdeményez? :D
2020. aug. 29. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Én egyszer írtam egy fiúnak, aki tetszett. Fel volt háborodva, hogy ilyen ringyó neki nem kell, aki fiúk után szaladgál. Ennyit erről. :D
2020. aug. 29. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Én biztos nem írnék.
2020. aug. 29. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok az a nagyon begyöpösödött gondolkodású lány, de igen azt gondolom hogy előnyösebb ha a férfi ír. Természetesem ha ír, valaszolok, kivéve ha valami nagyon idióta szöveget tol aki vállalhatatlan (tenyleg volt 1-2 minősíthetetlenül gáz szöveg amit írt valaki aki tök normálisnak tűnt, neki egyedül nem válaszoltam).
2020. aug. 29. 16:15
 4/9 A kérdező kommentje:

1, az igen.. :D tipik esete, mikor a pasinak semmi sem jó.

Személy szerint már unom, hogy állandóan én kedvezményezek, mert úgy tűnik csak én akarom a dolgot. Emiatt sokszor úgy jön le nekem, hogy a nők csak sodródni akarnak, nincs véleményük, nulla kreativitás, mindent a férfitól várnak, és hosszútávon ez baromira nem vonzó.

2020. aug. 29. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#4 Én személyszerint azért sem annyira írok vagy szeretek írni mert azt tapasztalom hogy ez kevésbe jön be a férfiaknak. Hiába mondják hogy szeretik ha kezdeményez a nő, mindig azt tapasztaltam az életben hogy aki akart volna az tudott volna (olyan volt a szituáció) de nem tette.

Valahogy nagyon kevés esetben láttam olyat hogy a csaj kezdeményezett konkrétan és lett is belőpe valami.

Szóval tudja fene🤷‍♀️

2020. aug. 29. 16:29
 6/9 A kérdező kommentje:

5, mert a sokan megijednek a nemvárt lehetőségtől..

Tudod, amikor te kezdeményezel, akkor előre kb. tudod, hogy mit fogsz mondani, mivel nyitsz, ha viszont a csaj szólít meg, akkor neked kell reagálnod, tehát rögtönöznöd kell.

Csak a dolog pszichológiája más. :)

2020. aug. 29. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Első, semmi bajunk azzal ha a nő ír. Mondjuk rám írt már nő szia mizujs al ami kiábrándító. Valaki meg azt akarta, hogy felmenjek hozzá, köszönés nélkül. Ha jó nő lett volna, ugrottam volna persze. Tehát nem ringyós az a nő, aki ír, semmi baj nincs vele.
2020. aug. 29. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem, nem írtam, míg fent voltam. Úgy gondoltam, ez a minimum erőfeszítès, hogy kezdemènyez, ha szeretne valamit.

Nőként senkinek nem fogok udvarolni.

Ha egy férfit érdekel egy nőt, lép. Ha nem, akkor annyit is ér a szememben.

2020. aug. 30. 07:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 8-assal. Férfiként én sem igazán szeretem, ha tinderen a nő ír először. Nem vonzó. Semmi köze a "rögtönzős pszichológiához", amit a kérdező ír feljebb. Azért általánosságban nem hiszem, hogy az emberek ennyire túlizgulnák, mint ő. Inkább csak olyan benyomást kelt, hogy futnia kell a pasik után, mert nincs elég lehetősége. "Dugjon már végre meg valaki!" Még ha nem is ez a motiváció, kicsit ezt sugallja (tévesen).

De például amikor Spanyolországban tindereztem, ott teljesen normális volt, hogy a csajok írnak egyből.

2020. szept. 1. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!