Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha tinderen match van egy pasival, akkor ti írtok vagy elvárjátok, hogy a pasi írjon?
1, az igen.. :D tipik esete, mikor a pasinak semmi sem jó.
Személy szerint már unom, hogy állandóan én kedvezményezek, mert úgy tűnik csak én akarom a dolgot. Emiatt sokszor úgy jön le nekem, hogy a nők csak sodródni akarnak, nincs véleményük, nulla kreativitás, mindent a férfitól várnak, és hosszútávon ez baromira nem vonzó.
#4 Én személyszerint azért sem annyira írok vagy szeretek írni mert azt tapasztalom hogy ez kevésbe jön be a férfiaknak. Hiába mondják hogy szeretik ha kezdeményez a nő, mindig azt tapasztaltam az életben hogy aki akart volna az tudott volna (olyan volt a szituáció) de nem tette.
Valahogy nagyon kevés esetben láttam olyat hogy a csaj kezdeményezett konkrétan és lett is belőpe valami.
Szóval tudja fene🤷♀️
5, mert a sokan megijednek a nemvárt lehetőségtől..
Tudod, amikor te kezdeményezel, akkor előre kb. tudod, hogy mit fogsz mondani, mivel nyitsz, ha viszont a csaj szólít meg, akkor neked kell reagálnod, tehát rögtönöznöd kell.
Csak a dolog pszichológiája más. :)
Nem, nem írtam, míg fent voltam. Úgy gondoltam, ez a minimum erőfeszítès, hogy kezdemènyez, ha szeretne valamit.
Nőként senkinek nem fogok udvarolni.
Ha egy férfit érdekel egy nőt, lép. Ha nem, akkor annyit is ér a szememben.
Egyetértek a 8-assal. Férfiként én sem igazán szeretem, ha tinderen a nő ír először. Nem vonzó. Semmi köze a "rögtönzős pszichológiához", amit a kérdező ír feljebb. Azért általánosságban nem hiszem, hogy az emberek ennyire túlizgulnák, mint ő. Inkább csak olyan benyomást kelt, hogy futnia kell a pasik után, mert nincs elég lehetősége. "Dugjon már végre meg valaki!" Még ha nem is ez a motiváció, kicsit ezt sugallja (tévesen).
De például amikor Spanyolországban tindereztem, ott teljesen normális volt, hogy a csajok írnak egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!