Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ekkor?
Munkád miatt gyakran találkozol nyilvános helyen (pl.: pláza, szálloda, étterem, kávézó, megnyitó,...) ügyfelekkel.
Egy ilyen alkalommal a párod is odakeveredik, és féltékenységi jelenetet rendez, mire a portás kicsavart karral viszi ki, mert még neki is neki akart menni.
Nem vagyok egyik fél sem szerencsére.
Ha a párom lenne, akkor tudna róla, hogy hol szoktam találkozni az ügyfeleimmel. És mivel FÉRFI a párom, ezért nem hisztizne óvodás módjára, hanem odajönne köszönni, egyúttal be is mutatnám az épp ott levő ügyfelemnek.
A kérdésben szereplő hímnemű nem férfi, még csak nem is pasi, hanem egy 3 éves szintjén lévő óvodás.
#14:58-as, szerintem nem kell félned, hogy bárki is hazamenne hozzád, ezt a válaszhasznossági rátád is bőven jelzi, nemcsak a paranoiás hozzászólásod.
De azt is meggondolnám hússzor, hogy egy ilyen hisztériáshoz hazamenjek-e, borzasztóan cikinek éreznék egy ilyen erőszakos megnyilatkozást! Ráadásul az ügyfelem előtt, nyilvános helyen! Elsüllyednék! Még az is felmerülne bennem, hogy bántalmazó hajlamú az illető, különösen ha utána játszaná a nagy bűnbánatot. Ráadásul csak tudja már, hogy mi a munkám - biztosítási ügynök vagyok vagy angoltanár vagy bármi, amiket ilyen helyeken is csinálnak emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!