Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakultak idáig az ismerkedéseitek, amikből nem lett kapcsolat?
- miért lett vége? Te vagy a másik fél lépett vissza? Mi nem jött be a másikban?
- volt olyan, akit ghostoltatok (~eltűntetek hirtelen/nem írtatok vissza többé/tiltottátok szó nélkül)? Ha igen, miért?
Kort és nemet is írjatok!:)
1, Ami elmúlt, elmúlt;
2, Itt talán azért, mert unalmas vagyok. Élőben, mert engedek, és amikor lenne valami, befékezek. 1* valaki azt mondta, hogy érzelmi terrorista vagyok;
3, Itt gyakori az ilyen. Nem meri kimondani, hogy mi a pék baja van, csak gondolom, hogy mi lehet. (F38)
Neten is-is visszaléptünk mindkét oldalról volt erre példa. Általában elhal a beszélgetés, másik személyre kerül a fókusz. Ezért szeretek hamar randizni, ha jól pörög a chat.
Volt olyan is, akinek leírtam, miért nem szeretnék vele ismerkedni, erre lehordott mindennek, pedig udvarias voltam.
Alapvetően indoklás nélkül senkit sem ghostolok/tiltok. Szerintem az elhal a beszélgetés nem az a kategória. Az a ghostolás, ha van már valami megbeszélve és nem reagál, nem elérhető, vagy többször is érdeklődsz felőle de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!