Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és még sohasem volt egyetlen egy komoly kapcsolatom sem. Úgy érzem valamit rosszul csinálok,Azt mondják a nőknek csak annyi kell hogy legyen sok pénzed,autód meg saját házad. Nekem mindhárom megvan mégis kerülnek :D Átlagos külsőm van,jó beszélőkém (javarészt abból élek) abszolút nem vagyok zárkózott, társasági életet folytatok eljárok bulizni,kávézni,inni stb...egy csomó barátom van és javarészt nekik már 1-2-5 éves kapcsolataik vannak, Mi lehet velem a probléma hogy nem jött szembe velem a nagy Ő? vagy egyáltalán a kicsi.

2020. szept. 4. 01:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán zavarja a lányokat az az egy szemed a homlokod közepén!
2020. szept. 4. 03:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, pénzzel, meg egyéb külsőségekkel csak amolyan aranyásü libákat szedhetnél fel. Ha kicsit érettebb lennél, akkor felfognád, hogy a nők is ugyanolyan emberi lények, és többségük - aki értelmes, komoly kapcsolatot akar - nem azt fogja nézni, hogy milyen autód van. Ezzel a felfogással egyszerűen éretlen vagy egy kapcsolathoz.
2020. szept. 4. 05:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A második válaszolóval teljesen egyetértek. Éretlen vagy. Azt gondolod, hogy mindened meg van, ami egy nőnek kell (anyagiak), de az eszedbe sem jutott, hogy talán ennél több, vagy más kell egy nőnek.

De ettől függetlenül nem kell aggódnod, rád is rád fog találni a szerelem, vagy legalábbis egy párkapcsolat. Ami késik nem múlik. De a saját érdekedben mondom, kezd el jobban megismerni a nőket. Az igazi nőket! Akkor biztos vagyok benne, hogy nagy sikered lesz.

2020. szept. 4. 08:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaz, egy bő tízessel már öregebb vagyok, de túl is vagyok már több kapcsolaton, amiben volt, ami évekig tartott. Nyilván nem én vagyok a világ legszerencsésebb és legsikeresebb embere ilyen téren, de azért panaszra sincs okom.

Pedig aztán autóm nincs, és valószínűleg soha nem is lesz, nem is szeretnék. Anyagiak terén én nem panaszkodom, átlag felett keresek, de távolról sem vagyok gazdag, igaz, lett volna alkalmam a mostani fizum tízszeresét keresni. Csak nekem a nettó pénznél többet ér, hogy jól érezzem magam. A saját ház pedig egyelőre csak egy álom. Ezek ellenére nincs problémám a csajozással. Volt persze, aki kifogásolta, hogy nem tudnám őt fuvarozni, de őszintén? Én nem is a különbejáratú sofőre akarok lenni a nőnek, hanem a társa.

Lehet, hogy az anyagiak helyett inkább másra kellene a hangsúlyt helyezned.

Vagy oké, csajozz pénzzel, de akkor ne fukarkodj, és ne csodálkozz, ha nem társat találsz, hanem csak egy aranyásót.

2020. szept. 4. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok de nekem nem fontos, hogy milyen anyagi javai vannak inkább arra fektetek hangsúlyt milyen ember pl. figyelmes, udvarias, segítőkész, közvetlen, emberi (nem hordja fenn az orrát) a belső értékek számítanak nekem.
2020. szept. 5. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!