Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem?
A második válaszolóval teljesen egyetértek. Éretlen vagy. Azt gondolod, hogy mindened meg van, ami egy nőnek kell (anyagiak), de az eszedbe sem jutott, hogy talán ennél több, vagy más kell egy nőnek.
De ettől függetlenül nem kell aggódnod, rád is rád fog találni a szerelem, vagy legalábbis egy párkapcsolat. Ami késik nem múlik. De a saját érdekedben mondom, kezd el jobban megismerni a nőket. Az igazi nőket! Akkor biztos vagyok benne, hogy nagy sikered lesz.
Igaz, egy bő tízessel már öregebb vagyok, de túl is vagyok már több kapcsolaton, amiben volt, ami évekig tartott. Nyilván nem én vagyok a világ legszerencsésebb és legsikeresebb embere ilyen téren, de azért panaszra sincs okom.
Pedig aztán autóm nincs, és valószínűleg soha nem is lesz, nem is szeretnék. Anyagiak terén én nem panaszkodom, átlag felett keresek, de távolról sem vagyok gazdag, igaz, lett volna alkalmam a mostani fizum tízszeresét keresni. Csak nekem a nettó pénznél többet ér, hogy jól érezzem magam. A saját ház pedig egyelőre csak egy álom. Ezek ellenére nincs problémám a csajozással. Volt persze, aki kifogásolta, hogy nem tudnám őt fuvarozni, de őszintén? Én nem is a különbejáratú sofőre akarok lenni a nőnek, hanem a társa.
Lehet, hogy az anyagiak helyett inkább másra kellene a hangsúlyt helyezned.
Vagy oké, csajozz pénzzel, de akkor ne fukarkodj, és ne csodálkozz, ha nem társat találsz, hanem csak egy aranyásót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!