Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitöltöttem egy tesztet, hogy nem vagyok kapcsolat függő, de lehet mégis?
Elvileg validált pszichológiai teszt, ami a társfüggőséget és annak mértékét vizsgálja.
Viszont vágyakozom arra, hogy szeressek valakit, hogy megkérdezze, hogy vagyok. Hogy együtt főzőcskézzünk, nevessünk. Hogy játékosan bírkózzunk. Nyilván a szex is, szeretkezés is. Néha ábrándozgatok.
Akkor mégiscsak kapcsolat függő lehetek?
A vágy és a függőség közt óriási különbség van. Megkívánhatsz néha egy pohár sört, egy doboz energiaitalt, szerethetsz sportolni, élvezheted a munkádat, vágyakozhatsz valaki után, akivel szeretitek egymást, még nem leszel függő.
Ha tudsz úgy szingli lenni, hogy nem kínszenvedésként éled meg, ha egyedül is értékesnek érzed magad és nem mennél bele egy rossz kapcsolatba csak azért, hogy legyen valakid, akkor nem vagy társfüggő. De az ember társas lény, nyilván általában vágyik a szerelemre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!