Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak milyen kamu szövegekkel utasítják el a nőt, ha nem tetszik nekik?
Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 17:29
21/37 anonim válasza:
Rengeteg ilyen szöveg van. Nekem az volt a kedvencem, hogy a pasi nagyon csapta nekem a szelet (még kicsit túlzásba is vitte, hogy ha 1 óráig nem írtam neki, akkor már aaaannyira kétségbe volt esve, mi van velem), aztán még aznap hagyott egy üzenetet, hogy "hát figyelj, kedves, aranyos stb. vagy, és túl jó hozzám, majd találsz mást" aztán letiltott.
22/37 anonim válasza:
20 as, én nem dugtam meg minden nőt. Viszont ha valaki szerint az összes pasi ilyen, mire gondoljak, mint arra, hogy mindet leszopta már? :D
23/37 anonim válasza:
Nekem ehhez nem kell kamuszöveg, megy az a nélkül is.
24/37 anonim válasza:
Sokféle kamuszöveg van, viszont ebben a nők verhetetlenek. Van pasim, sietek valahová, vár valaki.
25/37 anonim válasza:
Ha megmondom, hogy nem érzek semmit, vagy nem akarok most kapcsolatot, akkor meg megy a krvaanyád büdösrbanc amúgy se kellenél. :D Semmi se jó.
26/37 anonim válasza:
Szerintem a nem akarok most kapcsolatot az jobb, mint a van barátom utolsó. Persze ha nincs is barát.
27/37 anonim válasza:
Tök mindegy, ha van barátom és megmondom, akkor is el vagyok küldve melegebb éghajlatra.
28/37 anonim válasza:
Mindenesetre szerintem jobb lenne a megítélés, ha a nők 50% nem csak kamuzná, akkor szerintem kevsebb lenne az elküldés. Persze ha ezt mondod és igaz, akkor az tök jogos, csak 10 ből ötször ha igaz. Ha engem kérdezel, akkor valami nem kitalált elutasítás kéne, bocsi nincs kedvem. Az korrekt, még ha azt írtad, hogy akkor is elküldenek. Viszont a kamu van barátom duma, az nem korrekt.
29/37 anonim válasza:
Most már én is ezt teszem lelépek szó nélkül,mint a görény férfiak
30/37 anonim válasza:
Az utolsó is túl sok pasit szopott le eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!