Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak milyen kamu szövegek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak milyen kamu szövegekkel utasítják el a nőt, ha nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 17:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
27%
#8: Ez konkrétan pont egy női számonkérős kérdés, de azért jó, hogy idevágtad a csalódott frusztrációd... :D
2020. szept. 5. 18:49
 12/37 A kérdező kommentje:

Nagyon el vagyok keseredve.

Nem tudom mit kéne tennem ezek után.

2020. szept. 5. 18:51
 13/37 anonim ***** válasza:
77%
Nekem eddig még mindig megmondták az igazat. Mindig gerinces emberek tetszettek meg nekem :-)
2020. szept. 5. 18:51
 14/37 anonim ***** válasza:
75%
Mindjárt jön a kedvencem, hogy azért, mert olyan nő vagy, aki ezt érdemli. :D A férfiak valami hihetetlen találékonyak, ha át kell hárítani a felelősséget.
2020. szept. 5. 18:55
 15/37 anonim ***** válasza:
28%
#14: Miért, a nők nem? Gyakorlatilag naponta jön olyan szöveg, hogy rossz férfit választottak, de a férfi a gonosz nárci és manipulálta őket.
2020. szept. 5. 18:57
 16/37 A kérdező kommentje:

13-as, nem volt ráírva a homlokára, hogy ilyen.

Nyilván nem álltam volna vele szóba, ha tudom, hogy nem képes őszinte lenni.

2020. szept. 5. 18:58
 17/37 anonim ***** válasza:
63%
Semmit se csinálj kérdező tiltsd le a pibe , rá se nézz ha látod,az ilyen semmit nem érdemel. Veresd meg ha tudod
2020. szept. 5. 19:22
 18/37 anonim ***** válasza:
75%
Egyszer egy nő felhívott a lakására, viszont nekem nem jött be (Tinder) nem tudtam, hogy mit írjak neki ami nem bántó, nem írtam semmit, majd mikor akartam írni már lebannolt. Van egy másik nő, akivel kicsit dumáltam, viszont végül semmit se írtam neki, mert nagyon kellemetlen, azt se tudom, mit írjak. Viszont egyikkel se ismerkedtem úgy rendesen. 23F
2020. szept. 5. 20:13
 19/37 anonim ***** válasza:
61%

"Semmivel. Általában szó nélkül lelépnek..gerinctelen alak mind"

Az összes pasi ilyen= nem kellett volna mindet kipróbálnod. :D

2020. szept. 5. 20:15
 20/37 anonim ***** válasza:
26%

19 de bezzeg ha ti megdugjátok az összes nőt az nem baj mi?? Szánalmas.

Ha egy nő jól érzi magát akkor meg mindjárt ribi

2020. szept. 5. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!