Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy 30 éves férfi szeret felnézni a párjára, ha van neki? Mert a nő többet keres, ügyesebb mindenben, jobban vezet, jobban szerel, stb. Én az ilyen nőket keresem mindig. Néha legyen már az, hogy ne a nő nézzen fel, hanem fordítva.
Bajnak nem baj egyáltalán, csak gondolom így azért nehezebb párt találni.
De a lényeg, hogy szeressétek egymást és legyetek együtt boldogok :D
(Előző válaszoló vagyok.)
Őszintén szólva most visszaolvasva a kérdésedet rájöttem, hogy számomra nem egyértelmű. Úgy értetted, hogy férfiként te IS szeretnél valamiért felnézni a párodra, tehát hogy mindkettőtöknek legyenek nagyjából egyformán erősségeitek, amikért kölcsönösen felnézhettek egymásra? Vagy úgy, hogy te kifejezetten szeretnéd, ha a nő lenne az "erősebb sarok"?
Ha az előbbi, akkor nem gondolnám, hogy nehezebb dolgod van.
Ha az utóbbi (azaz ahogyan először értelmeztem a dolgot), akkor azért gondolnám (hangsúlyozom, hogy nem tudom, ez csak egyfajta általánosításon és előítéleteken alapuló gondolat részemről), mert a legtöbb nő vagy egyfajta kölcsönösséget szeretne, vagy - a gagyi romantikus regényekből és társaikból kiindulva - ő szeretne felnézni a férfira. Olyasmi ez, mint hogy gyakoribb az idősebb férfi - fiatal lány páros, mint a fordítottja.
Azt persze nem mondom, hogy ennek így kell lennie, sőt, nekem kifejezetten tetszik a te általad vázolt fordított felállás is (már ha ugye jól értelmeztem a kérdést), csak amennyire látom, ez a kevésbé jellemző. Persze könnyen lehet, hogy tévedek, akkor elnézést :D
Meg amiket példának felsoroltál, azok általában férfiasabb dolgok. Nem szeretnék túl szexistának tűnni, se senkit megbántani, de a nők többsége inkább hagyományosan nőiesebb dolgokban szokott jeleskedni (már aki, ugye... :D), mint pl. főzés, takarítás, kertészkedés, családi kapcsolatok ápolása stb.
Ettől még semmi kivetni valót nem találok abban, amit írtál, csak annyira szerintem nem gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!