Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a rosszfiúkhoz vonzódom? Pl. manipulál, viszonzatlan szerelem
Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 16:08
1/15 anonim válasza:
Elcseszett kötődési minta, valószínűleg a családodban, gyerekkorodban kereshető a gyökere. Egy psztichológus vagy egy önismereti csoport segíthet rájönni és megtaníthat arra, hogyan, milyen eszközökkel programozd át az agyad.
2/15 anonim válasza:
A lányok nagy része így van vele, mert vonzónak találják. Mintha törvények kívüli lenne, mintha megtehetne bármit, ebben van a vonzereje. Főleg ha ki van gyúrva és mellé még jóképű is. Dominál a nőknek, benne látják az alfahímet, amikor meg már 3 másik nővel megcsalta jön a sírás, hogy az összes pasi egy szemét szar meg stb...
Ismerjük...
3/15 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel. Én például a rib**ancokat szeretem. 1 napig eljátszom , hogy gazdag vagyok , színészkedek egy sort, szexelünk aztán viszlát.
4/15 anonim válasza:
Saját példa. Tetszettem egy nőnek, aki szép is volt, kezdetben jól kijöttem vele. Egy másik nőre gondoltam, hogy bárcsak vele is olyan jól kijöttem volna. Vonzó volt az is, hogy a másiknak nem kellek, azért is gondotlam rá annyit.
6/15 anonim válasza:
Mert még egy buta kislány vagy. 40/Milf
7/15 anonim válasza:
Valami rossz gyerekkori minta lehet.
Ajánlom a Mérgező Szülők c. könyvet, van benne szó erről is.
8/15 anonim válasza:
Azért, mert egy hímnemű troll vagy, aki a 2-eshez hasonló tardokat akarjaa idecsalogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!