Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelem miatti depresszió kiheverésére van valami tipp?
Már 2 hónapja nem találkoztam vele és kibírtam, hogy nem írtam neki. De még mindig nagyon depis vagyok emiatt. Elutaztam több helyre is, a Föld másik végébe is, buliztam, kocsmáztam, barátokkal találkoztam, balatonos kertipartykra mentem,fesztiváloztam. Több műszakban dolgozom, új vállalkozásba tervezek belevágni, filmeket nézek. Minden létező módon próbálom elterelni a figyelmem, de egyszerűen képtelenség.
Tudom, hogy van egy ilyen mondás, hogy "Nagylelkűen felejtsük el azokat, akik nem tudnak szeretni minket!", de egyelőre nem megy. Nektek mi segített?
Amit leírtál, az inkább menekűlés a gyász elől. Állj meg, gyászold el.
33/f
Próbáltam ismerkedni,de egyelőre senkihez sincsen kedvem.
De hogyan heverjem ki, ha nem meneküléssel?
"De hogyan heverjem ki, ha nem meneküléssel?"
El kell gyászolni mint bármilyen veszteséget.A bulizás, szex, utazás, egyebek nem segítenek.
Adj időt magadnak, de mértékkel és utána soha többé ne nézz hátra, legalábbis ez legyen a cél.
Kérdezd meg tőle, hogy miért nem viszonozta a szerelmet, de nyersen, kendőzetlenül válaszoljon. Én is epekedtem egy nő után 8 hónapon át, minden gondolatom körülötte forgott. Majd elmondta, hogy bár tetszem neki, de virágnyelven megfogalmazta, hogy izmosabb és gazdagabb pasi kell neki. Amióta tudom hogy ilyen felszínes, egycsapásra kiábrándultam belőle, elmúlt a vágyódásom a nő iránt. Sőt, most már meg is vetem. Azóta felhőtlenül élek :)
B-terv: találj egy jobbat annál, mint aki iránt így érzel. Bár ez nem mindig működik mert az ember a szerelmét látja a legjobbnak.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!