Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak tényleg az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg az ilyen extrém vékony nők jönnek be? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Olyan sok férfi rajongója van, hogy már kezdek elbizonytalanodni. Csak hazugság az, hogy a férfiak nem szeretik a nagyon vékony nőket?

2020. szept. 1. 15:20
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
66%
Miért tényként állítjátok be a hülyeséget? Igen, a férfiaknak a vékony, csinos nők tetszenek, de nem a 35 kilós csontvázak. Én kifejezetten szeretem a karcsú nőket, ami magasságtól függően 50-58 kiló kb. Egy éhen halt, anorexiás gyereket meg ne nevezzünk már jó nőnek.
2020. szept. 1. 15:53
 12/56 anonim ***** válasza:
93%
Kevesebbet kéne lógnod az Instagramon, ha ekkora komplexusokat okoz.
2020. szept. 1. 16:01
 13/56 anonim ***** válasza:
91%

Hát, szerintem neki sem az alakja miatt van sok követője. Szép az arca.

Tapasztalatból mondom, hogy akármennyire is el akarják hitetni a közösségi médián, meg a divatvilágban hogy ez az alak a TOP, ez a való életben alig ha igaz.. Szép így képeken nézegetve, meg bizonyos pózokban, de élőben az ennyire nagyon vékonyság nem vonzó, és kevésbé szép látvány mint képeken. Én 170 cm vagyok, és ehhez a magassághoz voltam 45 kg de 64 is, és messzemenően akkor tetszettem a legjobban a férfiaknak, amikor nem csontváz voltam, hanem vékony de nőies.. Nekem személy szerint nem tetszik a lány alakja, és soha nem is akarnék ilyen vékonyra vissza fogyni(pedig tudnék) még akkor sem, ha ez tetszene a férfiak nagy részének..

2020. szept. 1. 16:09
 14/56 anonim ***** válasza:
65%

Ez anorexiás, szóval nincs mit fogni rajta, az egész teste úgy néz ki,mint egy csontváz.

Undorító.

2020. szept. 1. 16:15
 15/56 anonim ***** válasza:
87%

Ahány férfi, annyi féle. Nem lehet ebből túlságosan szigorú következtetést levonni.

Ez a lány nagyon vidám, mosolygós, tud pózolni, és nagyon szép arca van. Megértem, hogy miért tetszik sokaknak. DE ez nem azt jelenti, hogy egy teltebb nő nem lehet szép és vonzó.

2020. szept. 1. 16:16
 16/56 anonim ***** válasza:
91%
Iszonyatosan vékony, ha lenne rajta 10-20kg plusz izom/zsir formasan aranyosan elosztva sokkal jobb lenne. Nekem nem jon be igy f/27
2020. szept. 1. 16:27
 17/56 anonim ***** válasza:
81%
Azok akik azt írják anorexiás fingjuk sincs mi a szónak a jelentése, szóval kérlek ne dobálózzatok vele, mert az együgyűség nem ad intelligens látszatot. Nem minden sovány lány anorexiás. Szerintem ez a lány az egészséges súly alsó határát súrolja. Én nem éheztetem magam de ugyanúgy nézek ki mint ő, nem tudok hízni.
2020. szept. 1. 16:50
 18/56 anonim ***** válasza:
39%
23 éves férfi vagyok, vagy fickó, vagy ami neked tetszik. Nem szeretem a túl vékony nőket. Ha az arca szép, az arca tetszik, viszont egy nagyon vékony nő engem nem tud vonzani eléggé. Ennek a nőnek olyan tipikus pi.csa eje van, ami sokaknak vonzó, a teste nekem nem az. Átlagos test szép arccal az, ami nekem nagyon jó.
2020. szept. 1. 16:54
 19/56 anonim ***** válasza:
6%
Tehát ne essünk bele abba a hibába, hogy elhisszük, hogy ez a követendő. Sajna én pasiként pont azért kezdtem el gyúrni, mert úgy voltam vele, hogy aki nem gyúr és nem izmos, az nem férfias. Ez is hülyeség lányok? :D
2020. szept. 1. 16:56
 20/56 anonim ***** válasza:
90%
#19 speciel az is hülyeség, ezt a barátnőmtől tudom. :)
2020. szept. 1. 17:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!