Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek nem kártékony az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem kártékony az a lejárató kampány, amit a nők művelnek az oldalon (is) a nem jóképű férfiak ellen?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy leírogatják, hogy nekik átlagos vagy csúnya pasikkal volt csak bántalmazó kapcsolatuk, ők többet bunkók velük, bezzeg a jóképűek sokkal rendesebbek, mekkora ász a jóképű kanjuk... stb...
2020. szept. 1. 14:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
De most bizonyítottad be, hogy lenézed a "közepes lim-lom átlag nőket". Azaz alátámasztottad a válaszolók tapasztalatait.
2020. szept. 1. 15:04
 12/32 anonim ***** válasza:
94%

Miért lenne lejárató kampány, ha tapasztalat?

De nem kinézettől függ. Aki pszichopata, nárcisztikus, vagy más mentális problémával rendelkezik, az akárhogy néz ki, attól még pszichésen nem lesz ép. Ismerek rendes, jófej férfiakat, akik helyesek, és kevésbé előnyös külsejűeket is. És fordítva is. Annyi, hogy akik fejben épek, azok a sikertelenségre is másképp reagálnak, és a legtöbb esetben nyitottak a tanácsra, fejlődésre. Párom egyik legjobb barátja nem a legjobb kiállásúak közé tartozik, párommal közösen adtunk neki tanácsokat, hallgat is ránk, párkeresőre én regisztráltam fel, én csináltam róla képeket, és tippeket adok, hogyan kommunikáljon, mert nehezen ismerkedik. Mielőtt jönne a támadás: nem szavakat adok a szájába, meg nem mondom, hogy másnak adja ki magát, csak abban segítek, hogy gördülékenyebben kommunikáljon.

De visszatérve, engem is olyanok csaltak meg, akik azóta lepukkant alakok lettek, és alapból sem volt a legjobb hátterük, meg kiállásuk. Ettől függetlenül soha nem állítanám, hogy a helyes pasik szentek, vagy a csúnyábbak szemetek. Pusztán a fordítottja sem igaz, amivel sok elkeseredett, kifordult lelkivilágú férfi érvel. Pont, ahogy egy szép nő sem lesz buta, haszonleső, csalfa, csak mert szép.

2020. szept. 1. 15:08
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

3gyetlen kérdést nem lehet lejárató kampánynak titulálni. A kampány hosszabb, több időt, több ilyen kérdést, választ jelentene.

Itt konkrétan rákérdeztek kinek mi a tapasztalata és jöttek is válaszok dögivel.

Tény, hogy nagyon sok elhanyagolt, vagy csúnya ember rosszul szocializált, túlérzékeny a negatív tapasztalatok miatt, vélt vagy valós sérelmei miatt. Ez pedig magával hozza az olyan kinyilvánításokat mint "közepes lim-lom átlag nők". Ez jól mutatja, hogyan viszonyulsz a nőkhöz és előre vetít sokmindent.

2020. szept. 1. 15:37
 14/32 A kérdező kommentje:

Rengeteg helyen leírják válaszokban is ezeket a torz gondolatokat.

Közepes lim-lom nők... nem nekem, nem számomra, de a jóképű csodakanoknak ha tetszik, ha nem, azok. Nekik még szép nő is ritkán kell komoly kapcsolatra.

2020. szept. 1. 15:40
 15/32 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem amúgy ennél a kérdésnél tipikusan igaz, hogy valakit, aki gonosz velem, nem nagyon lehet szépnek látni.

Nekem volt egy évfolyamtársam, aki szívatott középsuliban, azóta lehet a legszebb (színész/zenész/modell/ismerős) férfinak hasonló orra, rögtön azt gondolom róla, hogy ronda az illető, még azt is elkerülöm vele, hogy barátkoznunk kelljen.

Amúgy szerintem még nem tart ez ott, mint a romák a melegek a migránsok vagy a négerek esetén a "lejárató kampányok", úgyhogy nekem egyelőre nem ütötte meg az ingerküszöbömet. Ha fokozódni fog és nem csak gyakori kérdéseken, hanem élőben is előkerülnek és hallhatók lesznek hasonló vélemények, akkor nyilván kellemetlen lesz és ugyanúgy, mint a többi rasszista kampány ellen (hisz az arcberendezés ugyanúgy örökölt vagy nem tudatosan választható), fel kell lépni.

2020. szept. 1. 15:50
 16/32 anonim ***** válasza:
10%

12-es. Azon nem gondolkoztál el még sosem, hogy miért voltak ilyen hulladék pasik az életedben? Csak találgatok, de egy valamire való nő megválogatja hogy kivel áll le. Itt a gyk-n a nők nagyrészét meg megcsalták, verik, valami szerencsétlen függővel él stb.

Én férfi vagyok, de nekem ezek a közegek teljesen ismeretlenek. Megcsalás? Alkohol, Szenvedély betegségek? Céltalanság? Hazugságok? Agresszió?

Ne vegyétek sértésnek, de ti milyen családban éltetek? Ott is ezek általánosak voltak? Egyszerúen nem voltak értelmes szüleitek, akik vigyázták, óvták volna a mentális és a pszichés fejlődéseteket? Olyan sztorikat olvasok itt, hogy a hajam égnek áll. Az ilyen semmirekellő tróger férfiakat miért választjátok?

Milyen kulturkörben mozogtok? Egy ideje már érik bennem a gondolat hogy ezeket megkérdezzem.

Majd ezek után, érezni bennetek valami magasabbrendúséget, hogy ti aztán ismeritek az életet, ti már mindent tudtok a férfiakról, ti vagytok a jóság, az igazság és a céltudatos kapcsolatteremtés és fenntartás alfája és omegája. Nem vádaskodom, csak feltűnt hogy sok nyomorúságos kapcsolatban élő vagy ilyenben élt nő, úgy adja elő magát a kérdéseknél, hogy övé az egyedüli igazság! A fő témák: válás, megcsalás, párkapcsolati problémák. Amit még látok, az az összezárás és a lepontozás. Miért kell lepontozni valakit csak azért, mert az ízlése más? Van egy kérdés amire szubjektív válaszokat vár a kérdező, és sorra le van pontozva az, akinek pl. a vékony nők tetszenek, de ez csak egy példa volt.

Én azt látom, hogy sokan úgy játszák az igazság bajnokát, hogy tele vannak irigységgel, elkeseredéssel. Ez meg nagyon nem jó, ha objektív választ kell adni.

Bocsánat kérdező hogy elvittem a posztodat! ;)

2020. szept. 1. 16:14
 17/32 anonim ***** válasza:
94%

"legalábbis ilyen közepes lim-lom átlag nők biztos nem."

Na pont az ilyenek miatt, mint te, alakult ki sok nőben ez a vélemény.

2020. szept. 1. 16:16
 18/32 anonim ***** válasza:
19%
A konkrét cselekményt kell tőlük megkérdezni. Írhatok túlzó példákat, lényeg hogy a jóképűektől az is szimpi viselkedés amiért a nem jókedvűekről leszedik a keresztvizet
2020. szept. 1. 16:24
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

"Csak találgatok, de egy valamire való nő megválogatja hogy kivel áll le. Itt a gyk-n a nők nagyrészét meg megcsalták, verik, valami szerencsétlen függővel él stb."

Nem hiszem, h a többség ilyen kapcsolatban él(t). Ide ált. valami problémát vetnek fel, amire segítséget kérnek az emberek. Ez az oldal célja.

Most ne menjünk bele, hogy mennyi kamu HP kérdés van " ver a párom néha de ettől még nagy köztünk harmónia" és társai, szóval senki sem mesél a boldog partnerkapcsolatáról itt, nem érdekel senkit, ki mekkora love-ban él. Szóval itt több problémás esetet olvashatsz, mint normálisat, ami nem feltételezi azt, hogy többségével ne lennének.

2020. szept. 1. 16:39
 20/32 anonim ***** válasza:
7%

Mert egyelore az incelseg tarsadalmilag meg nem elfogadott. Majd X ev milva az lesz, mint a melegseg. Ti fiatalok vagytok, nem emlekeztek, amikor az volt a vasarnapi program, hogy a Moszkva teri skinhead-ek mentek búzit verni a Feny utcai WC-hez....

36F incel

2020. szept. 1. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!