Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek nem kártékony az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem kártékony az a lejárató kampány, amit a nők művelnek az oldalon (is) a nem jóképű férfiak ellen?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy leírogatják, hogy nekik átlagos vagy csúnya pasikkal volt csak bántalmazó kapcsolatuk, ők többet bunkók velük, bezzeg a jóképűek sokkal rendesebbek, mekkora ász a jóképű kanjuk... stb...
2020. szept. 1. 14:36
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
88%
Én ilyet még életemben nem olvastam sehol. Neked üldözési mániád van a sikertelenséged miatt, ami ezek szerint (is) távolról sem a külsődnek köszönhető.
2020. szept. 1. 14:39
 2/32 A kérdező kommentje:
2020. szept. 1. 14:41
 3/32 anonim ***** válasza:
95%

Van benne valami. Egy jól kinéző ember nincs tele sértettséggel, frusztációval és rejtett agresszióval a kisebbségi komplexusa miatt.

Általában.

2020. szept. 1. 14:50
 4/32 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy ez nem kampány, hanem EGY nő véleménye.
2020. szept. 1. 14:50
 5/32 A kérdező kommentje:
Nem, csak mivel embertömegek ajnározzák a kinézete miatt, így vagy lesz egy hulladék, szociopata, "nekem minden jár" jelleme, de ha még normális is a természete, akkor sem fog megállni 1 nőnél, mikor nagyon sokat megkaphat, nem fog neki kelleni komoly kapcsolatra senki, legalábbis ilyen közepes lim-lom átlag nők biztos nem.
2020. szept. 1. 14:52
 6/32 A kérdező kommentje:
Nem egy nő véleménye, a válaszolók tömegesen írták ugyanazt, olvasd el, ne mvédd a mundért...
2020. szept. 1. 14:53
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
"Közepes limlom átlagnő"??? Látszik, hogy mennyire irigy vagy, frusztrál, hogy neked se jut szép nő, lenézed az átlagosakat!!!
2020. szept. 1. 14:59
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igyál egy sört haver!
2020. szept. 1. 15:02
 9/32 anonim ***** válasza:
94%
A nőktől egy árva szót nem láttam még a nem jóképű férfiakról. Csak egy pár frusztrált pasi ír ki ilyen kérdéseket mindig (te írtad ki mindet?)
2020. szept. 1. 15:03
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt csinálod, limlomgyerek.
2020. szept. 1. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!