Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezd ekkora negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd ekkora negatív kampány lenni a pénz éhes nők ellen?

Figyelt kérdés
Teljes negatív megbélyegzés van az aranyásók ellen úgy vettem észre mostanába. Mindenki erről beszél Stb Pl aranyásók, gold digger, gold digger prank Stb
2015. nov. 27. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
miért van az a sztereotipia a férfiakról, hogy csak dugni akarnak?
2015. nov. 27. 15:13
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
engem nem érdekelnek úgy sincs pénzem ha lenne akkor se költenék nőkre
2015. nov. 27. 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:
32%

höhöhö...

Könnyebb szidni a nőket, mint fejleszteni magukat a pasiknak.

2015. nov. 27. 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem senki nem örül neki, ha kihasználják, függetlenül attól, hogy milyen nemű ember teszi.
2015. nov. 27. 15:34
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
Én nem ítélem el őket, szimplán csak kerülöm, mert nekem a pénz semmit nem számít.
2015. nov. 27. 16:05
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Izé... A prosti-jellemű vagy teljesen az nőket is elítélik. Ahogy a mindenkivel dugó férfit is, a bodzaszedő cigányt is, a csövest is, a nerd-et is, a fekát is, a nyugdíjast is, a prolit is, a gazdagokat is...

Haters gona hate.

DE!!!! Sok esetben jogos a dolog, sőt alapja is van. Senki nemszeretné, ha egy aranyásó nő rajta élősködne. Vagyis de, van ilyen ők alapból pénzesek. Ismerek ilyet:hájfejű, kövér üzletemebr, havi keresete = egy átlagember éves bruttójával. Van felesége, de amennyire tudom baromi ronda, de kettejük pénze kb. egy oligarchia... És mindkettő félreágyúz... Külön családjaik is vannak, meg egy közös gyerek "trónörökös".

De ez van. Ez az ő döntésük.

2015. nov. 27. 16:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem a túrót nem örülnék neki. Szerinted miért maradnak együtt azzal aki megalázza megcsalja őket, és miért rúgnak bele a rendes nőkbe? :)
2015. nov. 27. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:
22%

Azért a "rendes nők" is naaagy barátai ennek a műfajnak.

2015. nov. 27. 17:35
 9/12 anonim ***** válasza:
36%
Nézd, kérdező, engem nőként zavar, hogy az ilyenek miatt általánosítanak azok, akik az ilyen nőktől tapasztaltak pár csalódást, és már eleve ismeretlenül is ítélkeznek azok fölött is, akiktől nagyon távol áll ez a magatartás.
2015. nov. 27. 18:49
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Változik a világ. Az igazság nem maradhat már titokban. A sok szar végre felszínre kerül és nem tolerálják már az emberek!
2015. nov. 27. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!