Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megmondjam ismerkedéskor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam ismerkedéskor a nőnek, hogy csók közben nem szeretem a nyelvem használni?

Figyelt kérdés
Tehát nem szeretem a nyelves csókot.

2020. aug. 31. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

Kedves 10-es.

A nők többsége nagyon hasonlóan reagálna ahhoz, amit leírtam. Megértem, amit írsz és azt is, hogy neked ez probléma volna, de az emberek többségénél ez nem egy kardinális kérdés. Nem olyan kérdés, amit első találkozó alkalmával kell megvitatni. Mondhatnám kissé prűden, hogy tabu téma. Különben is, ez egy olyan dolog, amiről nem beszélgetni szoktak, hanem csináljak.

Értem, hogy minél előbb szeretnél megszabadulni egy ilyen, a saját szempontjaid szerint alkalmatlan embertől, de én most nem a te érdekeidet képviselem, azért vagyok itt, hogy a kérdezőnek segítsek.

A kérdező a saját érdekében, NE beszéljen erről és hasonló témákról, főleg ne első randin.

2020. szept. 1. 21:33
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat, különösen az utolsóét.

Bár a szavazás eredménye szerint az első alkalommal meg kellene mondanom, de elgondolkodtatott pár dolog.

Az tény, hogy én nyugodtabb leszek, ha elmondom és ő ennek ellenére folytatja velem az ismerkedést. Mondhatom: Én szóltam! :)

2020. szept. 2. 10:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11: Az a baj, hogy én leírtam hogy miként látom ezt a dolgot és nyilván emiatt szavaztam arra mint a nagy többség, akik nem írták le a szempontjaikat de lehet hasonlóképp vélekednek. Tehát nem az "én érdekeimet" kell védened, szó nincs ilyesmiről. De nem tudhatod további magyarázatok híján hogy a többiék miért szavaztak ugyanúgy mint én és ebből adódóan azt sem tudhatod hogy "a nők többsége" hogyan reagálna.

Nem kell ekkora prüdéria, hiszen ha ebben a dologban nem őszinte a kérdező már az elején, az mi ha nem átverés? És szerinted mennyi idő mire ez kiderül?

Kérdező: hidd el, jobb az őszinteség.

2020. szept. 2. 11:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

1) Nem vagyok benne biztos, hogy ez a szavazás itt reprezentatív. Eleve azok kattintanak a kérdésre, akiket érint a téma, tehát többségben lesznek a "mondd el" típusú szavazatok. A többiek átsiklanak fölötte, mondván, hogy kit érdekel, és nem szavaznak egyáltalán.

2) Én még nem voltam randin, ahol a csókolózás, mint beszédtéma szóba került volna. Nyilván én prűd vagyok és olyan körökben is mozgok. Maradjunk annyiban, hogy te ne hozd elő a témát, mert egyrészt magaddal szúrsz ki, másrészt szerintem abnormális ilyenről beszélgetni. Őszintén, nem is igazán értem hogyan merült ez fel benned ez a kérdés. Ha mégis előkerül a téma, akkor nyilván ne hazudj, mondd az igazat.

11 voltam.

2020. szept. 2. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:
#9-es imádtam a szöveged :D
2020. szept. 3. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!