Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit találkozni hívok akkor számít csókra?
Ha elhívok egy lányt, tegyük fel sétálgatni, akivel megismerkedtem valahol, akkor ő azt randinak fogja venni?
Valóban ha az első 1-2 ilyen találkozón nem akarom megcsókolni, vagy közel bújni hozzá akkor azt fogja hinni, hogy nem érdeklem?
Idegen lányokat én nem merek csókolgatni, azt sem tudom, hogy egyáltalán tetszem-e neki, esetleg 6-7. után, bár lehet még akkor sem lenne hozzá bátorságom.
Úristen, te hány éves vagy?
1. ha elmegy veled, akkor tetszel neki
2. mi a francért görcsölsz ennyire, hogy még 6-7. randikor se mernéd megcsókolni?
3. egy kézfogás szerintem a minimum az első, vagy második randikor, 2-3. randikor meg csók
4. ha ezek nincsenek, akkor mégis mit akarsz? sétálgatni a haverokkal is tudsz, de ahhoz, hogy kapcsolatot létesíts egy lánnyal, ahhoz előbb agyilag is fel kéne nőni és növelni kéne az érzelmi intelligenciádat is
5. 2-3 randi után a lány már nem idegen, te jó ember.
Na, az ilyen töketlen gyáva kisfiúktól mentse meg az ég a normális lányokat.
Hát, nem tudom én mernék megcsókolni senkit, max. ha tenne rá valami utalást vagy nem is tudom, állna velem szemben és várná. Nem görcsölök, hanem ez szerintem egyszerűen sok, majd idővel.
21 vagyok egyébként.
Nem kell első randin smárolni, nem attól lesz randi.
Sokkal szimpatikusabb leszel, ha érdeklődő vagy és magadról is mesélsz, mintha szerencsétlent letámadod és végig a nyomulást lehet érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!