Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik nagyon későn jutnak nőhöz, hűségesek maradnak, vagy meglovagolva az új önbizalmat, nőcsábásszá változnak?
Ha az a nő valóban csak "megszánta" a pasit, vagy valami megtetszett neki benne, úgy gondolom, hogy a pasinak továbbra sem lesz sok esélye más nőknél. Tehát ha szeretne másokat kipróbálni, továbbra is kicsi az esélye a sikerre.
Ha a pasi esetleg önfejlesztéssel érte el a változást, könnyen lehet, hogy ki akarja majd élni magát. Szóval úgy kell elképzelni, mint egy 20 éves srácot, csak a személyije alapján 10-15 évvel idősebb.
Persze ez csak elmélet. Nem hallottam olyanról, aki 30 felett lett casanova, olyanról viszont igen, aki hűséges volt a párjához.
Én 14 éves korom óta vágytam barátnőre és mire 21 éves koromra elveszítettem a szüzességem, már majd megőrültem, hogy körülöttem mindenki részesült szexben, intimitásban, szerelemben. Utána tényleg megjött az önbizalmam és kb 2 év alatt olyan 15 lánnyal voltam. Nagyon pótolni akartam, mert azt éreztem sok mindenből kimaradtam.
Utána szerencsére ez is elmúlt és megjött az eszem, de ott egyből utána az extra önbizalmat arra használtam, hogy minél több lányt megkapjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!