Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik nagyon későn jutnak nőhöz, hűségesek maradnak, vagy meglovagolva az új önbizalmat, nőcsábásszá változnak?

Figyelt kérdés
Vannak ezek a 30-as incel pasik, akik életükben nem fogták még meg egy nő kezét sem. Tegyük fel, hogy egy nő ad egy ilyen fazonnak egy esélyt, így olyan történik vele, ami azelőtt soha: lesz nője. Ezzel az önbizalma is megugrik, hiszen korábban azt hitte, senkinek sem kell majd. Mármost, egy ilyen fazon vajon hűséget fogad ennek a nőnek - ha az vele akar maradni, vagy 3-4 hónap után megpróbál más nőket is felszedni, mert kíváncsi más nőkre is?
2020. aug. 30. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Aki nehezen csajozik be, megragad minden alkalmat.
2020. aug. 30. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Ha az a nő valóban csak "megszánta" a pasit, vagy valami megtetszett neki benne, úgy gondolom, hogy a pasinak továbbra sem lesz sok esélye más nőknél. Tehát ha szeretne másokat kipróbálni, továbbra is kicsi az esélye a sikerre.

Ha a pasi esetleg önfejlesztéssel érte el a változást, könnyen lehet, hogy ki akarja majd élni magát. Szóval úgy kell elképzelni, mint egy 20 éves srácot, csak a személyije alapján 10-15 évvel idősebb.

Persze ez csak elmélet. Nem hallottam olyanról, aki 30 felett lett casanova, olyanról viszont igen, aki hűséges volt a párjához.

2020. aug. 30. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2: Igen, csak nagy különbség, hogy valaki azért hűséges, mert szereti a párját és van gerince, vagy kényszerből.
2020. aug. 30. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Mindkettő jelenség létezik és egyik sem törvényszerű.
2020. aug. 30. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én alamuszinyuszim is nagyot ugrott.
2020. aug. 30. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
5ös, mi történt?
2020. aug. 30. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 14 éves korom óta vágytam barátnőre és mire 21 éves koromra elveszítettem a szüzességem, már majd megőrültem, hogy körülöttem mindenki részesült szexben, intimitásban, szerelemben. Utána tényleg megjött az önbizalmam és kb 2 év alatt olyan 15 lánnyal voltam. Nagyon pótolni akartam, mert azt éreztem sok mindenből kimaradtam.

Utána szerencsére ez is elmúlt és megjött az eszem, de ott egyből utána az extra önbizalmat arra használtam, hogy minél több lányt megkapjak.

2020. aug. 30. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy egy 30 éves incel bármitől is nőcsábásszá tudna válni.
2020. aug. 30. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!