Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért számít itt sokmindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít itt sokmindenki számára szemétségnek az, ha egy nő válogat, és nem állna le átlagos, netán átlag alatti fickóval?

Figyelt kérdés
Mit kellene tenni szerintük egy olyan nőnek, aki iránt érdeklődnek számára nagyon jó pasik is? Szerényen nemet mondani és összejönni olyannal, aki vagy nem tetszik, vagy középszerű?
2020. aug. 29. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
46%

20-as! Na de miért is önbizalom hiányosak? A média és a tömeghisztéria miatt toronymagasra húzott eszményképek miatt. Miért baj az, ha egy pl. egy férfi csak átlagos, az nem kisportolt testű: Szerinted a konditermekbe azért járnak az emberek mert az egészséges? A frászt, tömik magukat a fehérjékkel, a BCAA-val, a tömegnövelőkkel, na meg a "cuccokkal", szenvednek, csak azért, hogy a kor szellemének megfelelően "izmosak" legyenek. Mert hát az "izmos" test nélkül eladhatatlan kategóriába kerülnek! Most akkor ez nem egy korzsakos szépségideálnak való megfelelési kényszer? Majd jönnek a posztolgatások egymás után, a nyaralós képek, a bulizós képek... Ez nem az önmenedzselés, vagyis a magamutogatás kifelé, hogy "helló, nézzetek meg engem is, nézzétek, vannak divat tetoválásaim(ez jelenleg az egyik legfontosabb külső jel), járok kondizni, sokat költök tápkiegekre, én is ki tudok menni egy tengerpartra(olcsóbb mint ha Mo.-on üdülne)... szóval tessék észrevenni lányok, mert ha vért izzadva is, de megütöm a szintet. Hahóóóó, én jól nézek ki a mai mérce szerint, vagyis a kötelező megjelenési jegyeket teljesítettem.

Majd ezek után egy introvertáltabb, nem magamutogató de érző férfi mit tegyen? Kezdjen el ő is divatból kondi terembe járni? Mi van akkor ha ő nem akar? -1 pont, mert nem izmos a teste... Vagy nem akarja magát összefirkáltatni sok hülyeséggel. Ajaj...- 1pont megint, nincs tetoválása. Ha nincs tetoválásod, máris nem vagy trendi, azt sugárzod, csak egy kis tesze-tosza senki vagy. Nincs benned élet.

Az önbizalom hiány mindeg a kívülről érkező jelek miatt van.

2020. aug. 29. 16:06
 22/62 anonim ***** válasza:
64%

Az önbizalom hiány mindeg a kívülről érkező jelek miatt van.

Ha egy férfi kap 100 ból 100 nemet pl munkahelyi jelentkezésre, vagy ugyanennyi elutasítást a nőktől, akkor megbicsaklik az önbizalma azoknak is, akiknek elég nagy volt eddig. A gyengébbek összetörnek. Ha előbbi kap 1000/1000 elutasítást átlag nőktől, akkor ő is 99% h össze fog törni, legalábbis jó ideig nyalogatni fogja a sebeit ezután. Szóval a nők ezt nem fogják fel, hogy a legerősebb férfi is megtörik, ha bunkó módon 100 meg 100 leutasítást kap, holott nincs vele semmi nagy baj, mert diplomás, átlag magas,rendes, normális, dolgos, és átlag arcú. De az utólsó az átlag arc manapság nagyon nem nyerő a legtöbb nőnél, ha nem vonzó arcberendezés veszi fel velük a kontaktot.

2020. aug. 29. 16:17
 23/62 anonim ***** válasza:
47%

-1 pont, mert nem izmos a teste..

Igen, aztán kb -4 pont, mert nem helyes, -3 pont mert nem sztárügyvéd és főorvosok a szülei. Szóval marad neki 10/2 vagy max 10/3, ami vajmi kevés lesz egy átlag nő megszerzésére is, hiába átlagos, átlagos diplomás-átlagbérrel, átlag magas, stb.

2020. aug. 29. 16:22
 24/62 anonim ***** válasza:
38%
A férfiak önbizalmának az ápolgatása nem a nők felelőssége.
2020. aug. 29. 16:32
 25/62 anonim ***** válasza:
48%
Nem, de ha mondanának egy két pozitív szót a férfinak, talán nem ez lenne a sírás-rívás, hogy minden nő csak a pénzre meg a vonzó arcra megy.
2020. aug. 29. 16:35
 26/62 anonim ***** válasza:
36%
Kit érdekel a sírás-rívás? Azt mondanak, amit akarnak. Ha kedves vagyok valakivel, azt nem azért teszem, hogy szegénynek jobb képe legyen a nőkről.
2020. aug. 29. 16:39
 27/62 anonim ***** válasza:
37%
hanem mert bejön a hapsi...ezért teszed
2020. aug. 29. 16:42
 28/62 anonim ***** válasza:
48%
Igen, így van. Mert, miért kellene?
2020. aug. 29. 16:45
 29/62 anonim ***** válasza:
41%
Talán mert kedves, rendes, normális, értelmes a férfi, függetlenül attól, hogy milyen a külseje?
2020. aug. 29. 16:48
 30/62 A kérdező kommentje:

Itt azért esszenciális tévedések vannak.

Idéznék egy előttem szólót:

" Top kan egy egyetemet végzett, akár csak okés fizujú, jól kommunikáló, elegáns, jóképűbb srác is. Hozzá is rengeteg fiatal jó csaj vonzódik."

Szerintem ez teljesen igaz.

A párom pl. egyetemet végzett, okés fizujú, jól kommunikál, elegáns is tud lenni (pláne ha meg kell jelenni valahol), magas is, és szerintem nagyon jóképű - viszont több barátnőm szerint meg nem. Viszont, egyáltalán nem kigyúrt, hanem vékony, és nem sztárügyvédek vagy főorvosok a szülei, hanem viszonylag szegény családból származik, vidékről.

Mutatja a problémát, hogy valamelyik válaszoló szerint "top kan", mások szerint meg épphogy átlag csajt talán meg tudna szerezni. Én tudom a valóságot, ami a kettő között van: Simán megkaphat szép, belsőre is okés nőket, de nem mindet, van csomó olyan, akinek meg nem az esete.

Nem érzitek, hogy teljesen világlátás, preferenciák kérdése, és attól is függ, ki milyen körökben mozog, keresgél?

"Az önbizalom hiány mindeg a kívülről érkező jelek miatt van."

Ez sem igaz, mert nem mindig. Rengetegszer gyerekkori lelki sérülések eredménye, pl. rossz családi háttér, rossz iskolai közeg, és ezeknek az elégtelen feldolgozása.

Lehet együtt a kettő is: pl. valaki a rossz háttere miatt félénk, nem tudott teljesíteni, emiatt nem tudott sikereket elérni. Külsővel kapcsolatban azt is észrevettem, hogy sokan olyanok, hogy a félénkségük miatt nem mernek kísérletezni új dolgokkal, nem mernek változtatni, végül pedig már öngerjesztő a folyamat, mert nem motiváltak rá, mivel nincsenek hozzá elég jó mentális állapotban.

Olyan nincs, hogy kizárólag szemét, felszínes mai világ és a r.ohadt válogatós nők/férfiak miatt kap valaki 1000/1000 elutasítást, főleg nem, ha nincs semmilyen durvább külső defektusa, halad előre az életben (pl. amit írtatok, hogy okés keresete van), és a természete sem ultragáz. Ha valaki tényleg próbálkozik, és nem jön össze neki SOHA, ott ő is elrontja. Pl. azzal, hogy a fentebb leírt dolgok fennállnak nála, és nem tud belőle kitörni, és nem dolgozik magán, hanem másokra mutogat. Ha nem megy egyedül, pszichoterápia segít.

2020. aug. 29. 16:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!