Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki sosem járt bulizni, kamaszkora óta nincs társasága és barátai, a netes ismerkedést komolytalannak tartja, utcán leszólítani nem szokták, az hol ismerkedjen? 23/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, de jelenleg nem férek be a fullos csaj kategóriába, ezért nem írogatnak, mostanában nem kezdeményeznek. Szerintem túl nagyok a pasik elvárásai, ezért nem szeretem, amikor siránkoznak, hogy nagyok a nők elvárásai, mert náluk is ugyanez a szitu. Még sose volt senkim, csók és szex sem volt soha. Egy párszor volt régebben, hogy kezdeményeztek, de azok meg csak "bántalmazni" akartak. Játszották a keményt meg a bad boyt, de én nem engedtem, hogy bántsanak. Néha kezdem feladni a reményt, hogy számomra szimpatikus és vonzó társat találjak, nekem nem csak egy hülye kell, aki csak elveszi. Érzelmi alapon működöm. Már az is rettentően bánt, hogy pár ismerősöm megtudta és mindig osztogatják a tanácsot, hogy discoban dugassam meg magam ittasan, de ők ezt nem érezhetik át...

2020. aug. 27. 23:00
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
köszi :)
2020. aug. 29. 15:27
 32/32 anonim ***** válasza:
Kérdező,mintha rólam írtál volna.:) annyi idős vagyok,mint Te,de sok általánosságot írtak a válaszadók.Pl egyetemen könnyű pasit találni.Hát nálunk kb ketten jöttek össze az évfolyamról,mindenki jóformán az órák végét várta,a legtöbben csak egyéjszakás kapcsolatokba ment bele.Rég nem olyanok az egyetemek,mint ahogy a szüleink idejében.Aztán a súly oké,hogy sokat számít,de nekem is itt az élő példám.Voltam 84 kiló,akkor sem igazán voltam sikeres a férfiaknál.Aztán az idővel lettem 65 és semmi sem változott.Ellenben barátnőm amióta ismerem kb annyi,mint Te,mindig volf pasija és önbizalma is.Az pedig hülyeség,hogy emiatt lenéznél akárkit.Én sem bírtam soha az ilyen marhaságokat,mint ask.fm de soha nem néztem le őket emiatt,inkább csak mosolyogtam rajtuk.Nehéz dolgod van,Kérdező.De ha nincs baráti köröd,akkor én a helyedben adnék egy esélyt a netnek.Manapság már nem ciki.:)
2020. aug. 31. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!