Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki sosem járt bulizni, kamaszkora óta nincs társasága és barátai, a netes ismerkedést komolytalannak tartja, utcán leszólítani nem szokták, az hol ismerkedjen? 23/L
Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, de jelenleg nem férek be a fullos csaj kategóriába, ezért nem írogatnak, mostanában nem kezdeményeznek. Szerintem túl nagyok a pasik elvárásai, ezért nem szeretem, amikor siránkoznak, hogy nagyok a nők elvárásai, mert náluk is ugyanez a szitu. Még sose volt senkim, csók és szex sem volt soha. Egy párszor volt régebben, hogy kezdeményeztek, de azok meg csak "bántalmazni" akartak. Játszották a keményt meg a bad boyt, de én nem engedtem, hogy bántsanak. Néha kezdem feladni a reményt, hogy számomra szimpatikus és vonzó társat találjak, nekem nem csak egy hülye kell, aki csak elveszi. Érzelmi alapon működöm. Már az is rettentően bánt, hogy pár ismerősöm megtudta és mindig osztogatják a tanácsot, hogy discoban dugassam meg magam ittasan, de ők ezt nem érezhetik át...2020. aug. 27. 23:00
11/32 A kérdező kommentje:
De ha nekem nem a külső kell? Lehet, hogy így elutasítom azt, akinek élőben lenyűgöző a stílusa. Nem tudok a Badooval mit kezdeni emiatt...😕
2020. aug. 27. 23:38
12/32 MiszterKrissz válasza:
Esélyes, hogy a kisugárzásod olyat sejtethet ami annyira nem szimpatikus a férfiaknak. Szerintem valahol a domináns és szerény között kéne keresgélned de úgy, hogy nincs társasági életed marha nehéz. Azt már látom, hogy elég erős véleményed lehet dolgokról illetve korán ítélhetsz meg embereket egyes helyzetekben így pedig blokkolsz másokat, hogy közelebb kerüljenek hozzád.
13/32 A kérdező kommentje:
Érettségim van.🙂
2020. aug. 27. 23:38
14/32 A kérdező kommentje:
Volt egy barátnőm anno, aki azt mondta, hogy így, hogy nem járok sehova, így nehéz fenn tartani a kapcsolatokat. Ez nem igaz. Pont, hogy azért, mert a barátok nem akartak velem időt tölteni, ezért feladtam az erolkodest és dobva lettek.
2020. aug. 27. 23:44
15/32 A kérdező kommentje:
12: igen ezt jól látod
Nagyon könnyen és gyorsan kiabrandulok
2020. aug. 27. 23:45
16/32 MiszterKrissz válasza:
Ne vedd sértésnek csak puhatolózom de kicsit jobban belegondolva szerinted mi lehet az oka, hogy a "barátaid" kerültek? Magadban kerested már a hibát ami mindezt okozhatja?
17/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet az oka. 15 éves koromtól kezdve mindig is másnak éreztem magam. Nem vettem részt semmi gyerekes dologban, mint ők, pl. a beteg Ask.fm-et nyomták, kiirogattak mindent a Facebookra stb.
2020. aug. 27. 23:54
18/32 A kérdező kommentje:
Volt egy idősebb férfi, aki azt mondta tanácsként, hogy szépnek látott, tetszettem neki, de nagyon érződik már az irogatas alatt is, hogy nincs önbizalmam "teljesen el vagyok". És hogy ezt kéne megváltoztatni, mert ezt nagyon hamar kiszűrik
2020. aug. 28. 00:00
19/32 A kérdező kommentje:
2x fordult elő az az életemben, hogyha elkezdek vonzódni egy pasihoz, akkor szinte rajongásig oda vagyok érte
2020. aug. 28. 00:03
20/32 MiszterKrissz válasza:
Másnak érezni magad az nem gond, sok ilyen van. Viszont az látszik, hogy többre is tartod magad tőlük ami bizony nagyon szemet szúrhat bárkinek. Ha nem igazán vagy képes befogadó lenni és lenézed az emberek többségét mert olyan dolgokat tesznek amik szerinted gyerekesek vagy csak egyszerűek akkor látod ez az eredménye. Próbálj meg nyitottabb és empatikusabb lenni akármennyire is nehezedre esik különben továbbra se lesz nagy sikered az ismerkedésben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!