Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet versenyezni a "menőbb" randikkal?
Én is hallottam már olyat, h valami izgalmasat akar első randinak is, mert már unja a sablon kávé - fagyi - bor - étterem dolgot. Az ilyen közös nyaralás / telelés elég extrém példa, de elenyésző számban el tudom képzelni vannak ilyen igények.
Egyébként kegyetlen nagy verseny van a normálisabb csajokért, és az a baj, legtöbbje nem jó ember ismerő, pár randi alatt próbál dönteni, ilyenkor meg sokat nyom a latba, milyen volt maga a program, és nem maga az ember.
Aki lemond téged, meg a teljesen korrekt randidat egy idegennel való nyaralásért, attól jobb megszabadulni 😂
Nekem mindig nagy vágyam volt, hogy egyszer elhívjanak piknkiezni 😍 Talán más lányoknak is tetszene 😀
Szerintem a kérdező úgy érthette, hogy aki átlagos ember és csak ennyi fér bele neki, az egy idő után unalmas lesz és csak rövid, pár hónapos kapcsolatai lesznek.
Miközben aki el tudja vinni a barátnőjét snowboardozni az Alpokba meg tengerpartra meg yachtra az sosem lesz unalmas, ráadásul pont az ilyen ember az is, akivel mindig történik valami. Nem bent rohad 9-től 5-ig és "csak a szokásos". Aztán huszonévesen punnyadnak a TV előtt sorozatokat darálva mint két nyugdíjas és maximum strigulázzák a falon, hogy már 822 alkalommal voltunk a Margitszigeten, 734 alkalommal Gellért-hegyen, 214-szer a Lupa tavon, stb. és már tök unalmas meg egyhangú minden és nem azt fogja nézni egyik sem, hogy milyen szerencsések, amiért legalább a fővárosban élhetnek és nem egy faluban, ahol maximum a kisdombra tudnak kiülni és a munkalehetőség is több, mint a közmunka, hanem a nő sivárnak fogja tartani a kapcsolatot és előbb-utóbb be fog hódolni egy pénzesebb kérőnek, aki elviszi őt snowboardozni meg nyaralni, a férfi meg selejtnek fogja érezni magát, aki nem tudja megadni ezt a nőjének, a töredékét is maximum olyan áron, hogy emiatt nem lesz közös lakásuk 50 éves koruk előtt (már ha addig együtt maradnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!