Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki miből tudja, hogy össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miből tudja, hogy össze illik-e a másikkal?

Figyelt kérdés

Amikor randizás van, ki miből szűri le, hogy ők ketten össze illenek, és ebből komoly kapcsolat lehet, vagy sem.

Mi alapján lehet ezt érezni, vagy tudni?

Mi alapján szürik ki, az emberek, hogy igen ő lehet egyben a társam és a barátom is egyben már ha ilyen létezik.

#emberek, vélemények, kapcsolatok, társ, randizás, barátság
2020. aug. 25. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz megfogalmazni, ezt inkább érezni lehet, mint tudni, de néhány jel, ami számomra erre utal:

- önmagamnak érezhetem magam mellette. Amúgy se szokásom megjátszani magam, de nem mindenki társaságában érzem úgy, hogy felszabadultan elengedhetem magam

- introvertáltként nekem fontos, hogy ne merítse az energiámat a vele töltött idő (jelenlegi párommal lenni ugyanúgy feltölt, mint az énidő, ez számomra ritka)

- hasonló értékrend; nyilván nem kell, hogy mindenben egyezzen a véleményünk, de főbb kérdésekben hasonlítson a világnézetünk

- passzoló humorérzék, vevők legyünk egymás humorára, tudjunk együtt hülyéskedni

- működjön köztünk a kommunikáció, tudjunk bármit megbeszélni, konfliktust is normálisan rendezni

- nem kell egyből x évre előre tervezni, de szeretem érezni, hogy hosszútávú terveink összeegyeztethetők és támogatjuk, nem lehúzzuk egymást (nem anyagiakra gondolok)

2020. aug. 25. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Abból, hogy hasonlítunk, hasonló dolgok érdekelnek, hasonló az értékrendünk, hasonló terveink vannak...
2020. aug. 25. 21:56
 3/4 A kérdező kommentje:

És az ellentétek vonzzák egymást, ez kamu?

Hasonló csak, hasonlóval, jön mindig össze egymással?

2020. aug. 26. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, miben ellentétek, tudnak-e hosszútávon harmonikusan együttműködni. Bizonyos ellentétes tulajdonságok, különböző temperamentumok jól kiegészítik egymást, mások csak feszültséget, konfliktust teremtenek. Sok esetben jó páros lehet pl egy csendesebb és egy beszédesebb fél, vagy egy gyakorlatiasabb és egy filozofikusabb alkat, ha megértik egymást. A lényeg, hogy az ellentétek erősítsék a kapcsolatot, ne gyengítsék. Komolyabb dolgokban, pl ahogy az egyes válaszban írtam világnézetükben, értékrendjükben viszont szerintem mindenképp jó, ha hasonlítanak.

Amúgy a "vonzzák egymást" hosszú távon semmit nem jelent; lehet, hogy két teljesen más típusú ember éppen megőrül egymásért, de arra önmagában nem lehet alapozni.

2020. aug. 26. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!