Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy cirka 20 éves kortól 40 éves korig a nők értéke folyamatosan csökken, a férfiaké pedig folyamatosan nő?
Ezt a képet találtam reddit-en, de szerintem teljesen fedi a valóságot. Én is úgy látom, hogy egy nőnek a kor előrehaladtával egyre nehezebb normális pasit találnia, még egy férfinak egyre könnyebb dekoratív nőt avagy szexkalandokat átélnie. Persze akkor ha nem hagyja el magát (sörhas, pocak, pia, meg ilyenek).
Mire vezethető vissza ez a tényszerűség? Mi az oka ennek a jelenségnek?
A természet? Az evolúció? A társadalom? A média? Vagy egyéb?
Női érvkészlet nem túl bonyolult: azértmertcsak, fúj, incel és a kellemetlen kérdéseket/válaszokat írókat/mondókat a személyükben támadni.
49es cicabogár én még mindig tudok linkelni, de te is meg tudod keresni, ha nem okoz gondot a google használata. Bár gondolom nehéz lehet ez neked, mindenféle gombok, meg egérrel kattintani, és még olvasni is. Olyan bonyi ez a két biteden :D
Még mindig ott tartunk, hogy ment itt a bizonyítani is kéne arcoskodás, és amikor kiderült, hogy van bizonyíték, akkor tahó terelési próbálkozás megy.
“kiderült, hogy van bizonyíték”: Azota sem irt semmelyik incel egy linket sem, a legkonkretabb az volt, hogy “fent van redditen” vagy “hasznald a google-t”.
Nyilvan meg ha linkelt is volna barmelyik egysejtu. nogyulolo szuzfiucska, akkor is remek kerdes, hogy vajon tisztaba van-e vele, hogy mit jelent a bizonyitek fogalma. Nyilvan elotte erdemes lenne tenyekbol kiindulni, de mar itt bukik a temaindito hulyeseg.
De ti meg ennyit sem voltatok kepesek osszehordani, kepesek vagytok “bizonyiteknak” hivni a “fent van redditen meg google-n” mondatokat... Jezusom...
Na meselj.... Milyen bizonyitek kell es mire?
Hogy ha a no egyedul marad gyerekkel, 40 korul, akkor mar nem valogathat ugy? Erre bizonyitek kell? 😂
Amugy meg meg kell nezni az elvalt nok es ferfiak ujrahazasodasi aranyait. Az elvalt ferfiak nagyobb aranyban hazasodnak ujra, tehat jobban valogathatnak, mint az elvalt nok.
36F incel
#53 Nem, én a hazug, álszent sunyikat leplezem le és trollkodom meg.
Apuhoz futkározás sem segíti őket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!