Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy cirka 20 éves kortól 40 éves korig a nők értéke folyamatosan csökken, a férfiaké pedig folyamatosan nő?
Ezt a képet találtam reddit-en, de szerintem teljesen fedi a valóságot. Én is úgy látom, hogy egy nőnek a kor előrehaladtával egyre nehezebb normális pasit találnia, még egy férfinak egyre könnyebb dekoratív nőt avagy szexkalandokat átélnie. Persze akkor ha nem hagyja el magát (sörhas, pocak, pia, meg ilyenek).
Mire vezethető vissza ez a tényszerűség? Mi az oka ennek a jelenségnek?
A természet? Az evolúció? A társadalom? A média? Vagy egyéb?
Ma már a nők is ugyanott vannak szakmailag, egzisztenciára, stb... Sokan nem is akarnak gyereket. Egy szakmailag komolyabb, jobb életszínvonalon élő gyerektelen nő tömegeket képes megmozgatni 40 évesen is. Főleg, mert általában jobban ad magára, mint a férfiak és mellé még csak nem is kopaszodik. A férfiaknak fogalmuk sincs a bőrápolásról és az öltözködésről, gyakran a sportról, fogápolásról sem. Emellett nem akarnak annyira társat keresni, mint trófeát.
Elég sokat ront ez az amúgy is silány esélyeiken 40 felé.
"jobb életszínvonalon élő gyerektelen nő tömegeket képes megmozgatni 40 évesen is"
Egy 40 éves gyerektelen nőre mindig is selejtként fognak nézni, mert az is!
Sajnos a nok a vilag ezen a reszen irrealisan tul vannak ertekelve :(
Ugye ismered a gyerekdalt, hogy "Leanyvasar lesz a heten, sej-haj-lulululu-larom...."? Tehat nem ujkeletu a dolog. Illetve vannak olyan helyek, ahol a lanycsecsemoket falhozcsapkodjak....
Amugy a ferfiak erteke azert ertekelodik fel, mert a noke meg le :) Vagyis a nok leszallnak szepen a FK-rol a foldre, keresnek vmi balekot, es nem ugyanazt a par menocsavot adjak korbe-korbe, mint fiatalon.
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!