Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egyedülállóként élni?
Negatív érzésként élitek meg az egyedüllétet vagy sem?
Miért választottátok ezt az élethelyzetet, vagy szerintetek miért alakult így?
A környezetetekben milyen a tendencia ezzel kapcsolatosan?
Nemet és a kort is feltüntethetitek?
Nem jó,de vannak előnyei is.
Érdemes ezekre a pozitívumokra koncentrálni és akkor nem emészti magát az ember, hogy milyen rossz egyedül.
Volt jópár barátnőm, komoly és laza kapcsolatom, szerencsére sosem kellett túlzottan erőlködnöm a nők kegyeiért. Mégis arra jutottam, hogy a klasszikus párkapcsolatok nem igazán férnek vele a világomba. Akikkel eddig dolgom volt, finoman elkezdtek rételepedni az életemre, az időmre, elvonták a figyelmemet a munkáimról, hobbijaimról, kiszorították a baráti körömet, és azon vettem észre magam, hogy már a nő körül forog minden programom, az ő ügyes-bajos problémáit próbálom megoldani, őt szórakoztatom, vígasztalom, táplálom az önbizalmát, és én elfelejtettem, ki vagyok.
Amikor ezt felismertem, véget vetettem a kapcsolatnak, és később azzal a reménnyel próbálkoztam újra, hogy jobb lesz, de végül mindig ugyanott kötöttem ki. Bár még nem mondtam le teljesen egy önállóan is életképes nő felfedezéséről, jelenleg kiélvezem az egyedüllét szabadságát, nyugalmát, amíg lehet.
Két válás után úgy gondoltam, hogy soha többet!
Ettől még lehet két ember tartalmas kapcsolatban, de semmi összebatyuzás, semmi közös kassza, semmi képmásra formálás, semmi kötelező rokonlátogatás, semmi elvárás, semmi alkalmazkodás, semmi idegeskedés, semmi kötelező szex, hogy meg ne sértődjön, semmi, semmi, semmi kötelező...csak pozitívumok.
Találkozunk amikor mindkettőnk akarja, jó programokat csinálunk, utazunk, elmegyünk nyaralni, hatalmasakat szexelünk és mindketten élvezzük egymás kipihent, kellemes társaságát, a hétköznapok nyűgét, gondját nem behozva a kapcsolatba.
Nekünk így a jó.
(Nő vagyok)
A magány másnéven az egyedülállóságnak úgy ahogyan más dolognak vannak negatív illetve pozitív történései. Én a negatívnak azt mondanám hogy nincs senki akivel beszélhetsz, a hetek napok egyre nehezebben ködösebben telnek és várod hogy mikor lesz már valaha jobb teszel ellene de semmi csak telnek múlnak a hetek, engem a legjobban az ábrándít ki ebben az egészben hogy nagyon nehéz manapság egy komoly párkapcsolatot kialakítani ami hosszú távon sem lesz negatív. A gond ezzel az hogy jelenlegi helyzetben ismerkedési helyek sem nagyon vannak aki egyéni munkát végez illetve nem jár semmilyen baráti társaságba, a sportközössége már számára megszokott és ismerik az ilyen ember nehezen fogja megtalálni akit keres az internetről ne is beszéljünk, Talán az 1900-as évek elején még lehetet ismerkedni úgymond "kultúrált" keretek között. Most megnézed mivan szinte minden más.Tegyük fel a szórakozóhelyeket nagy esellyél el sem tudsz jutni kizárólag ha van igazolványod, ha bejutsz ok, de mi látható hulla részegek tapogatóznak világát nem tudja hol van, vagy rossz esetben a mosdóban drílerek tömege vetekszik.stb.Elkéri teló számod másnapra már halvány lilla gőze sem lesz ki voltál. Nőként meg főként fennáll a veszély, velem nem egyszer fordult elő hogy rossz társaságba futottam, tipikus "hímringyók" akiken látod hogy az utca neveli őket.Csak a küzdősport múltam jutatott ki szerencsére. Számomra ez teljesen kizárt dolog, hogy ott valaha is találjak egy komoly kapcsolatot. Nálam a sport az edzés a kiút, amire azt tudom mondani mindig mellettem van, bármikor ott van az edző cipőm hogy útnak induljak, nem kell hozzá semmi más csak saját magam, kiegyensúlyozott formát ad, egészséges életmód, pozitívitás stb. Tudom milyen a padlón lenni hisz voltam már, a lényeg az hogy mindig is saját magadon fog múlni a változtatás legyen ez akármi senki nem lesz ott melletted csakis magad, várhasz tétlenül a fotelben ülve, abból sosem fogsz jól kijönni. Nem akarok senkit általánosítani de meg lehet nézni mennyi az olyan ember aki egy alkalomnál többet nem akar. Miért is? Mert azt látja könnyebnek ha valakivel egy éjszaka alatt kielégül és többet nem kell vele lenni, nincs egymáshoz kötődés nincs civakodás, stb. Igazából ez a probléma ezzel hogy ezért nem lehet komolyat mert a férfiak 80% csak az alkalmit keresi. Őket kerülni nem tudod, mivel minden oldalon ott vannak, még a valóságban is, Marad a 20%akire azt lehet mondani értelmes normál intelligenciával rendelkeznek elsőre! Későbbiekben még kérdés ez is,. Lényegében ez lenne az egész amit erről a témáról tudnék vetíteni.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!