Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó egyedülállóként élni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó egyedülállóként élni?

Figyelt kérdés

Negatív érzésként élitek meg az egyedüllétet vagy sem?

Miért választottátok ezt az élethelyzetet, vagy szerintetek miért alakult így?

A környezetetekben milyen a tendencia ezzel kapcsolatosan?

Nemet és a kort is feltüntethetitek?

#Felnőtt párkapcsolatok, felnőtt párkapcsolati problémák #szerelem,ismerkedés,flört,ismerkedési nehézségek #közösség,pszichológia,viselkedés,emberek #társalgás,társaság,magány,egyedüllét #emberi kapcsolatok,nő,férfi,pasi,csaj
2020. aug. 23. 11:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó,de vannak előnyei is.

Érdemes ezekre a pozitívumokra koncentrálni és akkor nem emészti magát az ember, hogy milyen rossz egyedül.

2020. aug. 23. 13:39
 12/20 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Eddig egy kapcsolatomban sem tudtam saját magamat adni, nem éreztem azt, hogy sokkal jobb lenne, mint egyedül. Voltak jó pillanatok, de azokért is meg kellett fizetnem a sok idegeskedéssel. Most már nem tudom, hogy képes lennék-e valakivel együtt élni, de nem is nagyon várom, hogy belépjen egy normális férfi az életembe.
2020. aug. 23. 15:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor együtt laktam valakivel, cselédnek éreztem magam, eltűnt a személyiségem, háztartási alkalmazottá alakultam.
2020. aug. 23. 15:57
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég változó, hogy negatívan vagy pozitívan élem meg. Azért alakult így, mert egyáltalán nem vagyok vonzó sem külsőmet, sem személyiségemet tekintve, emiatt egy párkapcsolat létrejötte és fenntartása érdekében olyanokat kellene bevállalnom, amikre nem vagyok hajlandó. A környezetemben nem nagyon van egyedülálló, főleg nő, de a kapcsolatok minőségéről lehetne beszélni... Vannak, amik egyértelműen, objektíven nézve, egyik vagy másik (vagy mindkét) fél szerint is rosszak. Vannak, amik csak szerintem azok, illetve számomra lennének azok, pl. az említett házicselédkedéssel sok nőnek nincs különösebb baja, míg én egy tányér ételt nem raknék senki elé. (29N)
2020. aug. 23. 19:55
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

Volt jópár barátnőm, komoly és laza kapcsolatom, szerencsére sosem kellett túlzottan erőlködnöm a nők kegyeiért. Mégis arra jutottam, hogy a klasszikus párkapcsolatok nem igazán férnek vele a világomba. Akikkel eddig dolgom volt, finoman elkezdtek rételepedni az életemre, az időmre, elvonták a figyelmemet a munkáimról, hobbijaimról, kiszorították a baráti körömet, és azon vettem észre magam, hogy már a nő körül forog minden programom, az ő ügyes-bajos problémáit próbálom megoldani, őt szórakoztatom, vígasztalom, táplálom az önbizalmát, és én elfelejtettem, ki vagyok.

Amikor ezt felismertem, véget vetettem a kapcsolatnak, és később azzal a reménnyel próbálkoztam újra, hogy jobb lesz, de végül mindig ugyanott kötöttem ki. Bár még nem mondtam le teljesen egy önállóan is életképes nő felfedezéséről, jelenleg kiélvezem az egyedüllét szabadságát, nyugalmát, amíg lehet.

2020. szept. 26. 02:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Mert ha nem szeretnem az sem valtoztatna helyzetemen... gyujtok, dolgozok, epitek Eddig Jovore felujitom nyaralom..
2020. dec. 23. 00:02
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

Két válás után úgy gondoltam, hogy soha többet!

Ettől még lehet két ember tartalmas kapcsolatban, de semmi összebatyuzás, semmi közös kassza, semmi képmásra formálás, semmi kötelező rokonlátogatás, semmi elvárás, semmi alkalmazkodás, semmi idegeskedés, semmi kötelező szex, hogy meg ne sértődjön, semmi, semmi, semmi kötelező...csak pozitívumok.

Találkozunk amikor mindkettőnk akarja, jó programokat csinálunk, utazunk, elmegyünk nyaralni, hatalmasakat szexelünk és mindketten élvezzük egymás kipihent, kellemes társaságát, a hétköznapok nyűgét, gondját nem behozva a kapcsolatba.

Nekünk így a jó.

(Nő vagyok)

2021. jún. 14. 21:09
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
Én erre annyit tudok mondani jó is meg nem is mert vágynék társra abban az esetben ha "normális" lenne mivel a mai világban már maga a "normális szó elég ritka fogalom így ilyenkor mondom azt hogy inkább egyedül aztán ahogyan sodor az élet ha lesz lesz, ha nem nem. Engem jobban aggaszt nagymamám elvesztése amit mai napig nem tudok feldolgozni mivel még ő élt az életem más volt egyedüllálóként is nekem ő olyan volt mint egy társ vele jöttem mentem,mindent együtt csináltunk.Ahogyan ő elhunyt minden megbomlot és igazából azt lehet mondani hogy nem is lesz már olyan semmi mint azelőtt számomra jöhet akárhány társ egy elhunyt személyt senki nem tud pótolni. Így hát ez van, vagyok mert lenni kell, ezt az ajándékot kaptam az életet akár milyen is de a lényeg hogy van. Nagyon sok kiábrándító ember van a mai világban nem is érdemes az olyanokkal foglalkozni így legalább nem parancsol senki, igazából az iskola elléggé lefáraszt és azt lehet mondani áltálabán örülök ha itthon lehetek és kicsit lepihenhetek.
2021. dec. 19. 17:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Erről nekem csak az jut eszembe mikor anno ki volt az első szerelmem de csak szerelmem nem volt semmi, most vissza gondolva meg csak röhögök hogy tényleg ő jött be. Egy bemutató edzésen tetszett meg aztán elkezdtem arra az edzésekre járni mindig próbáltam figyelni, mikor köszönt mindig méllyen a szemembe nézett:D mindig összefutottam vele az utcán abban az időszakban. De mostmár semmi.Emlékszem mikor egyszer kijöttem az edzésről és láttam hogy edzés után várta egy csaj őszinte leszek de elsírtam magam aztán edzés után elmentem kiszellőztetni a fejemben, ma pedig csak mosolyogva emlékszem erre vissza de mostmár ha most kellene a sráccal összejönnöm nincs az a pénz. Nem tudom ez milyen tragédiát okozott, de én ugy látom jobb egyedül, aztán majd ahogyan lesz.
2022. jan. 14. 18:47
 20/20 anonim ***** válasza:

A magány másnéven az egyedülállóságnak úgy ahogyan más dolognak vannak negatív illetve pozitív történései. Én a negatívnak azt mondanám hogy nincs senki akivel beszélhetsz, a hetek napok egyre nehezebben ködösebben telnek és várod hogy mikor lesz már valaha jobb teszel ellene de semmi csak telnek múlnak a hetek, engem a legjobban az ábrándít ki ebben az egészben hogy nagyon nehéz manapság egy komoly párkapcsolatot kialakítani ami hosszú távon sem lesz negatív. A gond ezzel az hogy jelenlegi helyzetben ismerkedési helyek sem nagyon vannak aki egyéni munkát végez illetve nem jár semmilyen baráti társaságba, a sportközössége már számára megszokott és ismerik az ilyen ember nehezen fogja megtalálni akit keres az internetről ne is beszéljünk, Talán az 1900-as évek elején még lehetet ismerkedni úgymond "kultúrált" keretek között. Most megnézed mivan szinte minden más.Tegyük fel a szórakozóhelyeket nagy esellyél el sem tudsz jutni kizárólag ha van igazolványod, ha bejutsz ok, de mi látható hulla részegek tapogatóznak világát nem tudja hol van, vagy rossz esetben a mosdóban drílerek tömege vetekszik.stb.Elkéri teló számod másnapra már halvány lilla gőze sem lesz ki voltál. Nőként meg főként fennáll a veszély, velem nem egyszer fordult elő hogy rossz társaságba futottam, tipikus "hímringyók" akiken látod hogy az utca neveli őket.Csak a küzdősport múltam jutatott ki szerencsére. Számomra ez teljesen kizárt dolog, hogy ott valaha is találjak egy komoly kapcsolatot. Nálam a sport az edzés a kiút, amire azt tudom mondani mindig mellettem van, bármikor ott van az edző cipőm hogy útnak induljak, nem kell hozzá semmi más csak saját magam, kiegyensúlyozott formát ad, egészséges életmód, pozitívitás stb. Tudom milyen a padlón lenni hisz voltam már, a lényeg az hogy mindig is saját magadon fog múlni a változtatás legyen ez akármi senki nem lesz ott melletted csakis magad, várhasz tétlenül a fotelben ülve, abból sosem fogsz jól kijönni. Nem akarok senkit általánosítani de meg lehet nézni mennyi az olyan ember aki egy alkalomnál többet nem akar. Miért is? Mert azt látja könnyebnek ha valakivel egy éjszaka alatt kielégül és többet nem kell vele lenni, nincs egymáshoz kötődés nincs civakodás, stb. Igazából ez a probléma ezzel hogy ezért nem lehet komolyat mert a férfiak 80% csak az alkalmit keresi. Őket kerülni nem tudod, mivel minden oldalon ott vannak, még a valóságban is, Marad a 20%akire azt lehet mondani értelmes normál intelligenciával rendelkeznek elsőre! Későbbiekben még kérdés ez is,. Lényegében ez lenne az egész amit erről a témáról tudnék vetíteni.

18L

2022. febr. 6. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!