Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van ez így?

Figyelt kérdés

Biztos nem egyedi a helyzetem. Írok pár dolgot magamról: vidéken élek egy kisvárosban egyedül, albérletben. Normális életet élek, rendszeresen sportolok, egészségesen eszek, igényes vagyok magamra és a környezetemre. Nem vagyok csóró egyáltalán. Tanultam, mindig komolyan vettem az életet, ezért szereztem egy diplomát is, de nem ez a lényeg.

Szerencsére vannak már párkapcsolati tapasztalataim, de jó ideje vagy semmi, vagy olyan nőknek jövök be, akik finoman szólva is elhízottak, miközben én normál testalkatú vagyok. A kiállásom mondhatni jó, egyenes a tartsom és ronda aem vagyok, átlagnál kicsit helyesebb, de nem az a rajzolt jóképű férfi. Mondhatni minden adott ahhoz, hogy barátnőm legyen, ám ez mégsem jön össze a fent írt dolog miatt is, hogy csak elhízott nőknek jövök be, akikben szikra sportolási vágy, egészséges, tudatos étkezés és élet sincs.

Sajnos manapság úgy látom, hogy a nők gyakorlatilag bárhol zokon veszik az ismerkedést. Boltban ne, mert vásárol, postán ne, mert csekekt fizet, koncerten ne, mert zenét hallgat, fesztiválon ne, mert akkor bulizik. Oké, ez valahol érthető, de sajnos nekem és a hozzám hasonló vidéki kistelepüléseken élőknek ha személyesen sehol nem lehet iLenek miatt ismerkedni, mert állandóan falakba ütközünk, akkor csak a net marad, ami az esetek 90%-ban automatikusan hozza magával azt, hogy csak távkapcsolat alakulhat ki, aminek én konkrétan semmi értelmét nem látom?! Személyesen szeretek ismerkedni, nem virtuális karaktereket ütve. De személyesen nem lehet, amiket írtam, azért.

Csomó párt látok, ma is voltam a közeli folyónál strandon. Elgondolkodtam, hogy ezek az emberek hol vagy hogy ismerkedtek meg, mert én erre nem látok lehetőséget itt, ha nincs baráti társaságod. Nekem volt pár évvel ezelőttig, de szétszéledt, munka, magánélet, költözés, élethelyzetek változása miatt. Kérdeztem itt is, mashol is korábban a nőket, hogy ők kivel ismerkednek szívesen? Kb. 95% azt nyilatkozta, hogy csakis baráti társaságból, ismerős ismerőse max, hogy lecsekkolható legyen az előélete. Kérdezem én, ha ismeretlenekkel nem akarnak ismerkedni, akkor esélytelen ez így 30 év körül számomra? Az említett okok miatt manapság már csak 1-2 barát maradt itt.

Nem értem ezt, mert csomó ember loszart sem tesz a sikerért akármilyen téren, én meg minden tőlem telhetőt megteszek pl. utcai megszólítás, face, bolt, sportpálya stb. és állandóan valami kaka csúszik a palacsintába.

Szerinted rendben van-e, hogy értelmes, kulturált, tanult, érdekes, jó szívű, humoros férfiak szombat este egyedül tekernek, sétálnak a városban, vagy akármit is csinálnak, otthon ülnek, és legfeljebb a falhoz tudnának beszélni?

Mi a hiba a rendszerben? Hol van a bug?

2020. aug. 22. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

A párkapcsolat jellemzően nem akkor jön, mikor marhára keresed. Nem kutatni kell utána, csak megragadni, ha adódik valami lehetőség.

Menj el valami csoportos sport órára, táncra, csoportos kirándulásra.

2020. aug. 22. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Nem hiszem hogy ezt így meglehet fejteni egy kommentben, de sok összetevője van mindkét nem részvételével.

Inkább tanácsot adnék, hogy merre érdemes indulni: tele van az fb különböző csoportokkal, érdemes nézelődni az érdeklődési köreidben és elmenni a közös találkozókra, amit sokszor rendezni szoktak. Te is rendezhetsz a saját közegedben/lakóhelyeden, hogy összetudjatok járni ha van rá kedv. Ott lehet barátkozni, ismerkedni, akár flörtölgetni ha megvan a közös hang, szép lassan kialakítani egy szociális hálót. Nem kell siettetni és nem kell görcsölni, idővel majd találkozol olyanokkal, akikkel szimpatikusak vagytok egymásnak komolyabb szinten is. Ha túlságosan rápörögsz erre a párkapcsolati kérdésre, akkor csak elüldözöl mindenkit vagy elkeseredett, lelki roncs személyekbe futsz.

2020. aug. 22. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

"Elgondolkodtam, hogy ezek az emberek hol vagy hogy ismerkedtek meg, mert én erre nem látok lehetőséget itt, ha nincs baráti társaságod."

Hát, ha nem lett volna az a társaság, ahová egy ismerősöm hozta bemutatni a mostani páromat, akkor mi sem ismerkedtünk volna meg. Nekem kicsit fura, hogy valaki nem tartozik sehova. Kisvárosban élek én is, mondjuk igaz, hogy Bp. mellett, tehát itt több a program. Kapásból 3 különböző közösséghez tartozom (mind itteni, nem Bp.): kettő a hobbimhoz kapcsolódik, a harmadik meg akikkel összejárunk a párommal is. Plusz tekinthető 4.-nek a munkahely, ahol mondjuk potenciálisan nem tudnék ismerkedni, akkor sem, ha akarnék, mert úgy 50 nő van és 4 férfi, akik vagy házasok vagy komoly kapcsolatban vannak. De más munkahelyeken lehet más az arány.

2020. aug. 22. 23:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ha elengeded, akkor jön. Hidd el, nem görcsölök ezen, inkább csak fájdalmas, fura érzés, hogy jó kiállású férfiként szombat este egyedül járom a várost. Nonszensz. Megragadom én, de mint írtam, ha nem tudok vonzódni egy elhízott nőhöz, akkor én szemét vagyok? Azt sem értem, miért az olyanok vesznek észre, amikor én nagyon sokat sportolok?!

Rendben, nyitott szemmel járok, csak most a koronavírus cirkusz sem segíti a csoportos dolgokat.

2020. aug. 22. 23:02
 5/6 A kérdező kommentje:
#3: jó neked. Ez sajna messze van Budapesttől, konkrétan minden nagyvárostól. A városunk egyharmada nyugdíjas. Ugye érted, miért nincs nagy élet? Jó, most voltak az Aug 20 napok, 2 napig, voltak programok, de csak ilyen időszakosan és oda is kb 99% párban jön.
2020. aug. 22. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:
a duci lányok azért ismerkednek veled mert nincs veszíteni valójuk :) a szép lányoknak meg akad egy ujjara kettő is.
2020. aug. 23. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!