Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néznek úgy a 40-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek úgy a 40-es szinglikre mintha betegek, vagy szinte már ufók lennének? Pedig a 21. században ez teljesen rendben van, sőt trendi. 32 F.

Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Annak az embernek az életének a második fele eléggé magányos lesz, akinek nem lettek gyerekei, nem lett családja. Biztos vannak kivételek, de most a többségről beszélek.
2020. júl. 26. 16:55
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

Irígykednek.

Egy független férfi szombat este megy tiniket hajtani, a házas meg...Bivalyfos alsóra, az anyósékhoz a 80 kilós feleséggel, meg a 2 (talán saját)kölykével, egy 12 éves Hyundai fostalicskával.

2020. júl. 26. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ, milyen szingli. Elvált? Volt már komoly kapcsolata? Vagy szűz?
2020. júl. 26. 19:30
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

A legtöbben akik ennyi idősen is egyedülállók, 99%-ban nem önszántukból vannak így, hanem kényszerből.

És nem csak a 40+-os hasonló gondokkal küzdő embereket nézik "ufo"-nak, hanem már akár a 30 alattiakat is.

2020. júl. 27. 10:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, kenyszerbol. Pl a masik nem, nem hajlando elfogadni a hibait, hogy csak netto 180 at keres, vagy nem irgalmatlanul jokepu, vagy nincs sajat lakasa es csak alberletben èl, stb.
2020. júl. 27. 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Ja, ez nem trendi. A trendi az, amikor azért vagy szingli, mert éppen ahhoz van kedved. Vagy várod az igazit, de közben azért "zajlik az élet".
2020. júl. 27. 10:52
 7/10 A kérdező kommentje:
A zajlik az élet gondolom azt jelenti, hogy most ütsz nyélbe egy 10-20 milliós üzletet.
2020. júl. 27. 10:58
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Nálam nem. Én edzeni járok, barátnőkkel sokszor van valami program, néha randizni is szoktam, csak nem találom azt, akit páromnak nevezhetnék. Szóval nem vagyok antiszoc vagy ilyesmi.
2020. júl. 27. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:
#7 10-20 milliós? Pl. Vesz egy vidéki házat vagy lakást?
2020. aug. 3. 10:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Naaa, már megint a pénz miatt megy a rinya. Az én pasim olyan csóró, mint a templom egere, aztán mégis jól megvagyunk. Akkor ez hogy lehet?
2020. aug. 3. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!