Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek úgy a 40-es szinglikre mintha betegek, vagy szinte már ufók lennének? Pedig a 21. században ez teljesen rendben van, sőt trendi. 32 F.
Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 16:48
1/10 anonim válasza:
Annak az embernek az életének a második fele eléggé magányos lesz, akinek nem lettek gyerekei, nem lett családja. Biztos vannak kivételek, de most a többségről beszélek.
2/10 anonim válasza:
Irígykednek.
Egy független férfi szombat este megy tiniket hajtani, a házas meg...Bivalyfos alsóra, az anyósékhoz a 80 kilós feleséggel, meg a 2 (talán saját)kölykével, egy 12 éves Hyundai fostalicskával.
3/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen szingli. Elvált? Volt már komoly kapcsolata? Vagy szűz?
4/10 anonim válasza:
A legtöbben akik ennyi idősen is egyedülállók, 99%-ban nem önszántukból vannak így, hanem kényszerből.
És nem csak a 40+-os hasonló gondokkal küzdő embereket nézik "ufo"-nak, hanem már akár a 30 alattiakat is.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, kenyszerbol. Pl a masik nem, nem hajlando elfogadni a hibait, hogy csak netto 180 at keres, vagy nem irgalmatlanul jokepu, vagy nincs sajat lakasa es csak alberletben èl, stb.
2020. júl. 27. 10:17
6/10 anonim válasza:
Ja, ez nem trendi. A trendi az, amikor azért vagy szingli, mert éppen ahhoz van kedved. Vagy várod az igazit, de közben azért "zajlik az élet".
7/10 A kérdező kommentje:
A zajlik az élet gondolom azt jelenti, hogy most ütsz nyélbe egy 10-20 milliós üzletet.
2020. júl. 27. 10:58
8/10 anonim válasza:
Nálam nem. Én edzeni járok, barátnőkkel sokszor van valami program, néha randizni is szoktam, csak nem találom azt, akit páromnak nevezhetnék. Szóval nem vagyok antiszoc vagy ilyesmi.
9/10 anonim válasza:
#7 10-20 milliós? Pl. Vesz egy vidéki házat vagy lakást?
10/10 anonim válasza:
Naaa, már megint a pénz miatt megy a rinya. Az én pasim olyan csóró, mint a templom egere, aztán mégis jól megvagyunk. Akkor ez hogy lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!