Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az teljesen normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az teljesen normális dolog hogy egy 29 éves nő állandóan bulizni jár?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk, de a folyamatos bulik miatt alig tudunk találkozni. Folyton fáradt, másnapos, stb. Legutóbb Budapesten volt a Fogasban (vidékiek vagyunk mindketten 150 km-re Budapesttől) és kiderült hogy valami arab csavoval smarolt. De én ne érezzem szarul magam mert még úgysem vagyunk együtt. Mindezek ellenére állítja, hogy családot akar, magabiztos és odaadó férfit. De eddig sajnos nem jött össze neki. Továbbá arra is fény derült, hogy a hűség nem éppen az erőssége, az összes kapcsolatában jelen volt a meg csalás főleg az ő részéről

Kérdés: mit vár el? Nekem nagyon tetszik, szimpatikus amikor együtt vagyunk és jó vele minden. Ugyanakkor a bulik nagyon nem tetszenek, főleg nem így és ilyen sok meg a folyamatos részegséggel párosult bszótáncok. Nem kéne már kicsit komolyabban viselkedni ha rövidesen családot akar? Azt mondta hogy 2-3 éven belül. Szerintem akkor már nem bulizni kéne most se.

29N 33F

2020. aug. 22. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem alapvetően semmi baj nincsen vele, 29 éves még fiatal. Miért ne élhetne? Nyugat-Európában ez teljesen oké, csak itthon nem, 30 alatt már szülj stb. Akik meg itt kommenteltek rasszista módon mert arabbal smárolt, elárulom, hogy sokkal jobban csókolnak és viselkednek egy nővel mint a magyarok. 😀 Nem csoda, hogy a magyar nő h kihalász egyet igyekszik nyomulni rájuk.
2020. aug. 22. 21:32
 12/17 anonim ***** válasza:
13%

ma 21:32

rohadt szarul smárolnak és a farkuk is kicsi, és a többség csúnya (dettó mint a Cigók)

azért mert neked csak ez jutott kedves dagi Sunshinedoll, azért még nem kell hazudozni

2020. aug. 22. 21:36
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

11.-nek.

Az nem nő és nem ember a szememben, aki összeáll velük.

2020. aug. 22. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta ezzel provokálja a kategóriában az embereket, hogy neki magyar nem kéne, csak néger, arab, cigány, ne is foglalkozzatok vele :D lehet nem is csaj, és a kérdést is ő írta ki szerintem
2020. aug. 22. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:
13%
Igen, ez tuti szánsájndoll, régebben is voltak ilyen kérdései, aztán jött a többi regisztrációjával a kérdés alá mocskolni a magyar férfiakat
2020. aug. 22. 21:55
 16/17 anonim ***** válasza:
20%
nem normális, sőt beteges kivénhedt középkorú asszonyként bulizni
2020. aug. 22. 22:15
 17/17 anonim ***** válasza:
44%
Mocskos pofátok lapos nőgyűlölö bagázs. Kivénhedt, középkorú meg a jó édes...
2020. aug. 30. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!