Nagymamának milyen jogai vannak? Gondolok itt láthatásra, az én édesanyámról van szó töb gyermek van de ő csak egyet akar látogatni, a többit nem, szerintem nem teljesen normális, állandóan fehnyegetőzik!
Bemehet a gyámügyre és kérhet láthatást,ha te nem engeded a gyerekekhez(ez max pár óra lehet havonta)
Viszont ha ott azt mondod,hogy szívesen látod az otthonodba,mondjuk minden szerda délután 3-4 ég,mert máskor programotok van,akkor el fogják hajtani azzal,hogy hát nincsenek eltíltva a gyerekek...
Egyébként miért gond,hogy főleg egyre kiváncsi?Pl az egyik nagymamának én voltam a "kedvence".A másiknak meg nem.Köztünk gyerekek közt ebből sose volt probléma.persze a szülők balhéztak miatta...
Dehogy fogja zavarni a többi gyereket,hacsak ti nem helyeztek rá túl nagy hangsúlyt!
Egyébként meg ha évente kétszer jön rá,akkor hagyd ,vigye azt az unokát,amelyiket akarja.
Mondd neki, hogy menjen nyugodtan a gyámügyre, aztán ne foglalkozz vele tovább... Majd ott elhajtják. Ha megengeded, hogy amikor TE mondod, akkor odajöjjön, akor nincs eltiltva a láthatástól, egyéb joga nincsen. Nem vagy köteles odaadni a gyerekedet neki!
ne is idegeskedj rajta, nem ér annyit ez az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!