Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek egy csúnya nőbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy csúnya nőbe beleszerethetnek?

Figyelt kérdés
Ti szerettetek már bele csúnya nőbe?

2020. aug. 22. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szerettem már bele olyan nőbe, aki mások számára csúnya volt, és eleinte nekem sem tetszett. Szóval igen.
2020. aug. 22. 16:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ollókezű Edward és azt miből szűrted le, hogy a csúnyábbakat szerelemből vették el???

Én nem is egy olyan férfit ismerek, aki halálosan, olyan őrületesen szerelmes volt egy gyönyörű lányba, ahogy talán egy nő se képes szeretni, de aztán nem jött össze nekik és pár év múlva feleségül vettek egy szürke kisegeret. Jó lenne hinni abban, hogy ez azért van, mert megtanulták értékelni a belső szépséget, csak épp halott a szemük...

2020. aug. 22. 17:10
 13/15 anonim válasza:
64%
Ha azt gondolod rólla hogy csúnya akkor nem szereted szerelemből mivel ha szerelmes vagy akkor szerintem ő számodra a leggyönyörűbb ember a világon
2020. aug. 22. 17:12
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
13-assal egyetértek. Amikor a párom azt mondta rám, hogy átlagos vagyok, akkor jöttem rá, hogy nem szerelmes belém és soha nem is volt az. Éreztem addig is, de ez megerősítette. Megkérdeztem, mással is el tudja-e képzelni az életét, azt mondta, persze, úgyis mindig jön más, de ő nem képzelődik, neki tökéletesen megfelelek. Megmagyarázta. Logikus volt, igaza volt. Csakhogy egy szerelmes ember nem gondolkozik és nem érez logikusan.
2020. aug. 22. 17:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
12: Az meg sem fordult a fejedben, hogy talán a csúnya viszont szerette? Egy viszonzatlan szerelemtől tehát 100x többet volt képes adni a másiknak. Ez pedig jól esik. Ne mondja már senki, hogy ha 10 éve volt egy szépségkirálynő párom, akkor én már örök életemre csak szépségkirálynőkkel állhatok szóba, különben biztos csak "megalkuszok"! A szerelem nem így működik!
2020. aug. 22. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!