Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy csúnya nőbe beleszerethetnek?
Kedves 14:11-es!
A kérdező egy nő, aki magát csúnyának hiszi. A testképzavar gyógyítható.
-------------
Kérdező!
I-G-E-N-!!!
1-es, azért ezzel annyiban vitatkoznék, hogy én jártam olyan keresztény közösségbe fiatalabb koromban, ahol soha nem a testies gondolkodást erősítették. Ennek ellenére megfigyeltem, hogy minden srác a legszebb lány kezét kérte meg először és csak amikor kosarat kaptak, akkor jöttek náluk szóba a csúnyábbak.
A lányok 90%-áról kiderült, hogy ugyanabba az egyszem épkézláb srácba voltak szerelmesek, aki szintén abba a legszebb lányba volt szerelmes, akibe minden más pasi a gyülekezetből. Mivel jóval kevesebb fiú volt, mint lány, elég feltűnő volt, hogy mindenki ugyanabba a helyes srácba szerelmes.
Megmondom őszintén, nem hiszek a szerelemnek abban a formájában, amikor azt hangoztatják, hogy a személyiségbe szeretünk bele. Egy szép külső önmagában valóban kevés, ha nem társul hozzá megnyerő személyiség, de leválasztani a testet a lélekről teljesen felesleges, a szerelemben az egész emberbe szeretünk bele és ha bármelyik része kiábrándító, akár a teste, akár a személyisége, nem fog létrejönni a szerelem.
Olyanba nem, aki számodra csúnya.
Olyanba viszont beleszerethetsz, aki nem a klasszikus, társadalom által tartott szépségideál. Téged mégis megfog valamiért. Ekkor viszont te egyáltalán nem tartod csúnyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!