Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintem a világtörténelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem a világtörténelem során nem volt ennyi egyedülálló.Okolható ezért az internet?

Figyelt kérdés
Ismerőseim, kollégáim, barátaim nagy része független.Mi lett az emberekkel?

2020. aug. 21. 21:28
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Na de ezt fejtsük meg.Egy roma, egy indiai, vagy latino emberek nagy többsége sosincs egyedül, mindig van valakije mindegyiknek.Mintha ez csak a fehér ember bogara lenne, hogy sok a szingli.Meg talán a japánok.
2020. aug. 22. 14:47
 32/36 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem lehet megfejteni, mert én csak tévében látok indiaikat meg latinokat.
2020. aug. 22. 14:50
 33/36 anonim ***** válasza:
76%
Úgy könnyű lennie "valakidnek", ha a társadalom, amiben élsz hagyományos értékrendet követ és értéknek tekinti a házasságot, családot. Ha itt is tolonganának értem a férfiak a házassági szándékukkal és természetes lenne, hogy szeretnének gyerekeket is, a családjukért pedig bármit megtennének, akkor örömmel mennék feleségül az egyikhez. Ezzel ellentétben azok tolonganak, akik fosnak a legminimálisabb szintű elköteleződéstől is, leginkább csak dugnának aztán szó nélkül továbbállnának bulikázni és új nő után nézni. Gyereket a nők akarnak, a férfiak legfeljebb beleegyeznek, mikor elegük lesz a hisztiből. Mindennapos dolog, hogy apuka megunja, hogy családja van és gond nélkül el is felejti őket az új nője oldalán, ha minimális tisztesség van benne, akkor talán tol nekik néha egy kis zsebpénzt.
2020. aug. 22. 15:02
 34/36 anonim ***** válasza:

29: Kérdező, lehet, hogy nem egészséges, de ez van, ezt "dobta az élet" úgymond. És ilyen férfiként én nem szeretnék egyből a gyerekneveléssel foglalkozni, túl sok lenne hirtelen. Türelmes nőre vágyom, amit nem nagyon találok.

Egyébként igen, a tanultabbak jobban küzdenek párkeresési gondokkal, mert megválogatják az ismerőseiket és főleg megválogatják a kapcsolataikat. Nem nyulak módjára élnek. Gyerekvállalás előtt is először felmérik az anyagi, jövőt illető lehetőségeket és csak aztán, tervezve szülnek, nem bele a vakvilágba ahogy lesz úgy lesz módon.

2020. aug. 22. 15:16
 35/36 A kérdező kommentje:

33#

Keresztény pasi?

De az meg lehet gyengén dug...

2020. aug. 22. 19:01
 36/36 A kérdező kommentje:

34 #.

Csináld az amcsi stílust, én a szerint élek.

Nem agyalok semmi szaron, hanem durr bele, lesz ami lesz.

Ezért volt már sok barátnőm.Ez a filozgatás a magyar ember ellensége.

2020. aug. 22. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!