Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a világtörténelem során nem volt ennyi egyedülálló.Okolható ezért az internet?
Az, hogy "az ember társas lény" nem azt jelenti, hogy mindenki ivarérett korától fogva egy kapcsolatra áhítozik és nélküle nem is teljes értékű ember. Azt jelenti, hogy a magány nem ideális életmód, viszont attól, hogy valaki egyedülálló, még egyáltalán nem biztos, hogy magányos. Lehet egy rakás barátja, családja, szülei, testvérei, akikkel akár napi szinten is találkozhat, beszélgethet és kielégítheti az összes társas igényét.
Én egyértelműen áldásnak tartom, hogy nem kellett az első jelentkező golyóit szopkodnom, sorra szülnöm neki a gyerekeket és anyagilag kiszolgáltatni magam, hogy bármikor kibaxhasson az utcára, ha úgy érzi csak azért, hogy elismerjen a társadalom teljes értékű nőként, hanem magamtól, egyedül a szüleim segítségével, kiszolgáltatottság nélkül is letehetek ezt-azt az asztalra, hogy egyenrangú félként kezdhessek majd kapcsolatot, amikor ott tartok.
Nincs ebben semmi önzőség. Ha tudja, hogy bizonyos tulajdonságok miatt az illető több nehézséget, mint örömet hozna neki, akkor mégis miért jöjjön össze vele?
Elnézem a barátom hibáit, mert annyira jelentéktelenek a pozitív tulajdonságai mellett, de bizonyos hibákat nem tudnék elfogadni, te se tudnál, és akkor nem is lennénk együtt.
#23 nem mindegy, hogy mikor tartok ott? Miért kellene erről számot adnom?
A világot es idegen emberek életét semmiben nem befolyásolja, hogy 24, 30, 40 vagy 90 évesen lesz kedvem párkapcsolatot keresni.
Lehet hogy sokan önkielégítenek, és nincs már kedvük egy párkapcsolathoz, mert így elvannak?
28#
Ez sem egészséges szerintem,amilyen állapotban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!