Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért esik jól a gykn a 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik jól a gykn a 20 éveseknek papizni meg nénizni a 30-32 feletti nőknek, pasiknak, amikor még ők is viszonylag fiatalemberek, fiatalasszonyok? Nem kellene több tisztelet? Mi lesz a 20 évessel 10-12 év múlva, ha őt fogják bácsizni, nénizni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 16:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jó, hát túllőtt a célon a kérdező, mert még ha a 30-40 éves nőket szidta volna akkor talán (bár az sem jó), de amikor a 20 sem jó, az tényleg sok. De azért abszolút nem vén phasz, ahogy titulálták.
2020. aug. 21. 16:59
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Egy 30-as fiatal, amennyiben 30 akar lenni és 30-asokkal akarja magát körbevenni, a felnőtt 30-asok gondolkodását követve. Én nem papizom/mamizom őket, amíg tudják, hol tartanak az életben és ennek megfelelően viselkednek. A kollégákm többsége 30-as, a párjára koncentrál, esetenként családjára, törekszik arra, hogy elérjen valamit a munkájában, igénye van külön élni, nem akar bevágódni a 20-asoknál, csak szimplán kedves és segítőkész velük. Nem bulikázik velük, nem abból állnak a hétvégéi, hogy leissza magát, nem hárítja a felelősséget, hanem kicsit kulturáltabban élvezi az életét mértékletességgel, felelősséggel, minőséggel, amit magának biztosít.

Aki egy taknyos 20 éves szintjén mozog és nekik akar imponálni meg rájuk nyomulgat az ő életvitelüket majmolva, arra igenis azt mondom, hogy ember, nézz már magadra, öreg vagy te ehhez. Öreg vagy bszni a rezet és elhinni, hogy a fejedre kíváncsi egy másik generáció, mint barát vagy komoly kapcsolat. Ha szellemileg nem lennél gatya, te is így látnád. De semmit nem teszel azért, hogy az idővel együtt haladj agyilag meg életvitel szempontjából. Egyedül az idő megy el melletted, csak akkora az egód, hogy nem látod fától az erdőt.

Én pont a két korosztály között vagyok és valóban rohadt komikus egy fiatalokhoz leszivárogni akaró 30-as látványa. Aki úgy akar játszani, mint a 20-asok, mert a saját korosztályában csődtömeg.

Ugyanilyen szánalmas lenne, ha egy 20 éves tologatna kisautókat meg mosdatná a seggét a szülőjével pont, mint egy 10 éves gyerek. Csak ez a ritkább eset, mert az emberek fel akarnak nőni, de nem akarnak felnőtté válni.

Szerintem fogyatékos az, aki örökre 20-as akar maradni és képtelen továbbhaladni. És igen, 30+-osként azt mondom, vén fejjel ne legyen már ilyen ostoba.

Attól még nem lesz öreg. Egy 40 éves sem öreg. De ahhoz, hogy rám nyomuljon úgy, hogy én 25 vagyok, bőven szánalmas vén papa. Ahelyett, hogy a korabeli nőkkel úrember lenne és meglehetne a sármja.

Ez pont olyan, mint mikor valaki tablettás borral aljasodik le ahelyett, hogy minőségi borokat kóstolgatna mértékkel. Szánalmas nézni, hogy nem érti a bor lényegét. Ahogy ezek az emberek sem fogják fel, miért jó 30-asnak lenni, helyette bele vannak bolondulva a 20-asokba és össze-vissza vergődnek, hogy ők is olyanok legyenek. Ehhez már öregek.

2020. aug. 21. 17:03
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

30 még fiatal de a saját korosztályával vegyüljön. Egy 17-25 éves lány az pl túl más már ezekhez.

40 év meg már tényleg sok. Addigra elhíznak a nők és a ferfiak is, jönnek a potencia zavarok stb.

2020. aug. 21. 17:25
 14/17 A kérdező kommentje:
30 evesen is rengeteg az elhizott sajnos
2020. aug. 21. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Peldaul a 45 eves maminak nincs narancsbore, neki meg 17 evesen van. Fater jol nez ki, o meg kopaszodik is, es azt se tudja, mi lesz, ha nagy lesz.
2020. aug. 21. 20:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Sok van olyan , hogy 45 éves középkorúan jobban tartja magát mint más 25 évesen. Szóval ez az életkor dolog eléggé megbukott. Nem az alapján ítélkezünk (többség)
2020. aug. 21. 20:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik, hogy sok idő. Mint amikor 13 évesen roppant öregnek látod a 18 évest.
2020. aug. 28. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!