Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ez megkülönböztetés a ferfiak és nők megítélése között ?
Figyelt kérdés
Ha egy lány pl visszahúzódó. Vagy nem annyira csinos és pl 25 évesen se volt még kapcsolata és szűz. Akkor azt senki nem tartja defektes lúzernek. De ha egy pasi 15 évesen a középiskolában nem tud barátnőt találni és szexelni. Akkor ő már selejt és ezekből lesz a 24-30 évesen is szűz maradt béna , senkinek nem kelő idióta ?2020. aug. 20. 09:24
A kérdező szavazást indított:
Igen, ha egy fiú 20 éves koráig nem szerez barátnőt az életképtelen
Aki csak prostihoz megy az egyenlő az elsővel mert nem a saját érdemeivel érte el
Nem számít ki hány évesen veszti el a szüzességet
27 szavazat
1/6 anonim válasza:
Nos, hát ez a kulcs-lakat mondás ellentéte. Ha a nőket negatívan diszkrimináljuk a magas partnerszám miatt és kevésbé ítéljük el a férfiakat, akkor fordított helyzetben a megítélés is fordított.
2/6 anonim válasza:
Ugyanazon az okból, mint amikor a lánynak 25 évesen +10 pasija volt és emiatt “elhasznált r.b@nc”, de ha a pasi +50-100 lánnyal volt, akkor menő, isten-király, császár..
3/6 anonim válasza:
Tévedsz. Olykor a lányok is megkapják a defektes lúzer bélyeget, és már az is elég hozzá, ha nem élnek elég aktív társadalmi életet.
25 évesen három (hosszabb-rövidebb) párkapcsolaton voltam túl, majd ezután jött egy életszakasz, hogy viszonylag kevés lehetőségem volt ismerkedni, és évekig nem találtam megfelelő partnert. Ugyan senki nem mondta ki, hogy defektes lúzer lennék, de a "fura lány" jelzőt így is megkaptam. Mindezt pusztán azért, mert csinos voltam és értelmes, mégsem volt partnerem sokáig. Úgyhogy az én tapasztalatom szerint ez a fajta diszkrimináció férfiak és nők között nem létezik.
4/6 anonim válasza:
1: Az ugye megvan, hogy a mindent nyitó "tolvajkulcsot" általában aljadék senkiházi tolvaj bűnöző törvénytelen csaló selejt ember használja? Na, ugyanez a helyzet a farkát ilyen kulcsnak képzelővel is.
5/6 anonim válasza:
4. Mondják ezt azok a nők, akiket átvert az alfahím, akinek előtte össze-vissza szopkodták a farkát már az első randin. Persze olyan jó pasi volt, meg olyan jó dumája volt...
6/6 anonim válasza:
5: Férfiként írtam ezt, de ha téged megnyugtat, hidd el továbbra is ezt a sületlenséget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!