Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő 28 éves és vonzó csinos, valamint nem vallásos de még szűz, akkor valami gond van vele vagy létezhet, hogy tényleg az igazinak akarja oda adni magát?
Jaj, hagyjuk már a szűzhártya mítoszokat meg a szüzesség túlmisztifikálását!
Nem minden szűz lánynak látható, van, akinek sportolás miatt elszakad hamarabb stb. Van akinek nagyon fáj az első, van aki nem vérzik. Én se véreztem, de eléggé fájt.
Orvosi vizsgálattal sem egyértelműen megállapítható a szüzesség. Meg az első alkalom ha finomabb, akkor még akár 5-10 alkalom, mire teljesen kitágul, megszokja, nem rögtön zajlik le minden változás. Nekem az első után is fájt párszor, nehezen ment be, most meg már hozzászokott.
A szűzhártya nem egy papír, ami elszakad, hanem rugalmas szövet. Meg hallottam csajról, aki tiniként csak análba engedte, hogy "szűz maradjon". 🤦 Az maradt? Mi a helyzet akkor, ha magának tett be dolgokat? Leszbikusok mind szüzek? Mi a szüzesség?
A lényeg, hogy a szüzesség testi jelei nem mindig egyértelműek és nem is fontosak. Ne az számítson, hogy valóban volt-e már mással, hanem ahogy hozzááll a kapcsolathoz, hozzád. Igen, létezhet, hogy neki ez ennyire fontos, és valóban nem volt még senkivel, mert az igazira várt, vele akarja csak megélni. Ennek akkor van értelme, ha nem olyan pasival van, aki ezt ellenőrizgetné orvosi vizsgálattal (sajnos Ázsiában van ilyen), hanem aki becsüli benne ezt a gondolkodást, és a személyiségét nézi, elfogadja.
Aki tud angolul, javaslom ezt a TED talkot: [link]
Nincs egybefüggő, elszakadó hártya. Gondoljatok bele, hogyan menstruálnának akkor a szűz lányok? Amit szűzhárytának hívunk, az valójában ilyen kis bőrkinövések, lebenyek a hüvely falában, emiatt ott szűkebb, nehezebb az átjárás. Sokféle van, valakinek egész sűrű, csak egy kis rés van, néha be is kell metszeni, de ez ritka. Valakinek meg olyan, mint bárki másnak, aki nemi életet él. Rugalmas szövet. Nem lehet megmondani egyértelműen, hogy valaki szűz-e. Kérdezd meg, ha érdekel, és higgy neki. De szerintem nem ez határoz meg egy embert, nem lesz ettől jobb vagy rosszabb. Csak egy képet ad arról, miben hisz, mit tart fontosnak. Nem lesz ettől egy fődíj, nyeremény.
Hogy mit csinálj? Ne tekintsd annak. Ha csak amiatt izgat, mert szűz, akkor inkább hagyd békén. Szerintem is álomvilágban él ezzel a felfogással, de én tiszteletben tartanám, és ha nem érdekel ezen kívül annyira, sok szerencsét kívánnék az igazi keresésében. Ha meg komolyak a szándékaid, akkor várj :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!