Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ijednek meg a férfiak a foglalkozásomtól?
A szakmádtól tartanak. Sosincs szabadidőd, kevés a fizud és félnek hogy valami idősebb professzorral, főorvossal összeszűröd a levet.
2020. aug. 19. 18:08
Biztos te vagy ijesztő nem a szakmàd. 😂😂
2020. aug. 19. 18:08
Elvárod egyébként, hogy a férfi is elég "képzett" legyen? Ezt most nem provokatív jelleggel kérdezem. Mennyire fontos?
2020. aug. 19. 18:09
Valójában a férfiak egoját bántja az, ha a nő valami fontosabb munkát végez, ne adj isten még többet is keres nála. Ezt nem akarattal rendezik így, hanem ez csak így van, mert evolúciósan a pasi dolga gondoskodni a nőről és az utódról. Másrészt egy rezidensként gondolom, hogy kevés időd van a magánéletedre, ami nem mindenkinek fér bele ésemiatt inkáb lelépnek.
2020. aug. 19. 18:11
5/23 A kérdező kommentje:
#1 Soha nem szűrném össze a levet egyik munkatársammal sem. Dolgozni járok a kórházba, nem pasizni. Meglepődnél mennyi szabadidőm van az ügyeletek mellett is, megtanultam hasznosan beosztani az időmet. Az valóban igaz, hogy nem ér véget a munkám délután 5 órakor, mint a legtöbb 8 órában dolgozó embernek.
#3 Nem várom el, igazából mèg örülnék is neki, ha teljesen más területen dolgozna.
#4 Nálam nem nehéz többet keresni, maradjunk annyiban, hogy nem vagyunk megfizetve. Ha csak a pénz számítana, akkor egy üzletlánc eladójaként is többet vihetnék haza havonta.
Nem tudom, én is orvos vagyok (idén szakvizsgázom), de sosem jelentett problémát ez a társkeresésben. Lehet, hogy kisebbségi komplexusos pasasokkal ismerkedsz.
2020. aug. 19. 18:32
7/23 A kérdező kommentje:
#6 Hol szoktál leginkább ismerkedni? Lehetséges, én is erre gondolok, de semmi okot nem adok rá, hogy kevesebbnek érezzék magukat mellettem.
Mintha lett volna hasonló kérdés....nagyon ismerős.
Leendő sógornőm is rezidens, még őt nem ismertem,addig azt gondoltam más vilagban élnek(okot illene megmondanom gondolom),de ő kedves aranyos 20on éves lány.
Egy orvosnak az ember a legfontosabb kincseit teszi a kezébe...
Én egy teherautó sofőr vagyok. Ha egy orvos hibázik annak nagy eséllyel lesz halál a vége, ha én hibázok kisebb eséllyel.
2020. aug. 19. 18:58
9/23 A kérdező kommentje:
#8 nem tettem még fel ezzel kapcsolatban kérdést. Igen, felelősségteljes hivatásom van, egy kis hiba könnyen végzetes lehet. A te foglalkozásod is lehet az, ha az úton karambolozol és meghal valaki a másik autóban. Én is huszonéves vagyok és a kortársaimhoz hasonló dolgokat csinálok a szabadidőmben, tehát tényleg semmi oka senkinek azt gondolni, hogy magasabbrendű vagyok.
Én nem ijednék meg tőled, de tőlem meg a rezindens áll messze. Jobban örülnék mérnöknőnek, informatikusnak. Ők hasonlók hozzám. Nem a rezindes munka a baj, hanem a tök eltérő terület. Az zavarna engem. 23/egyetemista/F.
2020. aug. 19. 19:08
Kapcsolódó kérdések: