Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 32 éves tapasztalatlan férfiké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 éves tapasztalatlan férfiként jól teszem, ha olyan nőt keresek, aki pénzért cserébe eljátszaná a barátnő szerepet?

Figyelt kérdés
2020. aug. 18. 01:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
7-es, hol van ez az egyedülálló nősereg, hadd tudjuk már meg mi is...
2020. aug. 18. 09:24
 12/20 anonim ***** válasza:
59%
Nem teszed jól. Inkább próbálkozz már házas, idősebb nőknél, 40 körüliekkel. Az esetek 80-90%-ban kielégítetlenek, a házasságukban nincs már intimitás, szex, a férjük már sokszor nem tekint rájuk nőként. Könnyű prédák. Nekem ezen a nyáron 3-ból 3. Pedig nem vagyok se jóképű, se magas, se gazdag. Csak megértő.
2020. aug. 18. 09:43
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

Keress dagadt nőt.

Prostihoz semmiképp ne menj. Pénzért szex az megalázó. Nem vagy férfi ha megteszed.

2020. aug. 18. 10:21
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ennél még az is jobb, ha fizetsz egy prostit. Vagy ha nagyon akarod a barátnő fílinget, és van hozzá pénzed, akkor a vagyonod kidomborításával csajozol... mert a pénzért szerep esetben nagy valószínűséggel még csak egy csókot sem kapsz, csak a külvilágnak fogja tettetni magát a leányzó.
2020. aug. 18. 10:27
 15/20 BeefEater ***** válasza:
75%

Igazából azt csinálsz amit akarsz, csak egy dolgot tarts fejben:

Mikor azt fogja mondani, hogy jó veled, az annyira lesz őszinte, mint amikor a mobilszolgáltatód ügyfélszolgálatán bemondja az automata, hogy "hívása fontos számunkra".

2020. aug. 18. 11:05
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
Srácok, nektek nem az a bajotok, hogy nem találtok nőt, hanem hogy a szépségkirálynőkön kívül nektek nem nő a nő. Vagy a másik lehetőség, hogy menthetetlenül balf*szok vagytok...
2020. aug. 18. 11:54
 17/20 anonim ***** válasza:
9: Ezzel azt akarod mondani, hogy ha véletlenszerűen odamész egy ismeretlen nőhöz, hogy "Eljönnél velem kirándulni?", akkor igent mond? Te sem gondolod komolyan!
2020. aug. 18. 15:49
 18/20 anonim ***** válasza:

17: Pedig kb. de. Nyilván vannak ismerőseid, inkább köztük próbálkozz, vagy ha nincsenek, akkor kezdj emberekkel beszélgetni, és úgy hívd el őket, ha már beszélőviszonyban vagytok.

Itt a kérdésben én úgy értem, egy olyan programról van szó, ahova nem egyedül szeretne elmenni az illető, hogy az ismerősei nő társaságában lássák, esetleg eleve olyan hely, ahova partnerrel illik menni.

Ez úgy kb. 2 éves kortól fölfele nem szokott gondot okozni az embereknek, legkésőbb a homokozóban megtanulja az ember, hogyan kérdezzen meg másokat, hogy szivesen játszanának-e vele. Még beszélni sem kell tudniuk hozzá, és megcsinálják, ha nem hiszed, menj ki a játszótérre és figyeld a kicsi babákat.

2020. aug. 19. 09:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Neked persze, hogy igent mond, mert jokepu faszacsavo vagy.... Dehat sajnos nem mindenki az :)

36F incel

2020. aug. 19. 10:50
 20/20 anonim ***** válasza:
18: Csakhogy nem azzal van a baj, nem tudom érted e, hogy megkérded "játszanál e velem a homokozóban"? Hanem azzal, hogy a válasz "Nem érek rá/rossz az idő/mocskos a homok/anyukám nem engedi/NEM" lesz. Tapasztalat (nyilván nem homokozóval, csak hogy az analógiádat érzékeltessem)
2020. aug. 19. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!