Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak emiatt az apró dolog miatt a fiúval? Csak szerintem nagyon önző?
5. randin átmentem hozzá estefelé (semmi olyan nem történt). De egy olyan apró részletet tudtam meg, ami lehet, hogy nagyon árulkodó a jelleméről. Éjszakára évek óta mindig kihúzza az akvárium levegőztetőjét, mert zavarja a hangja (még hangtompítóval is).
Na most én ezen nagyon kiakadtam, szerintem ez önzőség és állatkínzás. Ezt nem mondtam így neki. Azt mondta, ettől nem lesz baja a halaknak. De szerintem sokat elárul egy ember jelleméről, hogy apró élőlényekkel hogy bánik.
Ti befejeznétek vele az ismerkedést?
Te viszolyogsz valóságban ettől az embertől.És keresed az ürügyet, hogy magadat lebeszéld róla. Szerintem inkább ez a valóság.
Lépj vissza mert ez nem jó ómen, ha lelkileg itt tartasz.
Most biztos mindenki le fog pontozni, de én hagynám ezt a srácot, mert nem ugyanolyan az értékrendetek.
Nagyon sok évig voltak akváriumaim. Egyszer se jutott eszembe ilyet csinálni. 1-2 alkalomtól lehet nem lesz bajuk, de így hogy a nap felében nem megy a levegőztető nem lehet sok oxigén a vízben. És ha a levegőztetésért a szűrője felel, akkor pláne nagy bajt csinál. A szűrőben élnek azok a baktériumok, amik segítenek lebontani a halak ürülékét. Ezek a baktériumok nem bírnak ki egy éjszakát áramlás nélkül. További tippem hogy élő növényeket se tart az akváriumban, amik segítenének fenntartani az egyensúlyt.
Állatkínzó. Tuti más állatokkal is így viselkedik.
Én hagynám a srácot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!