Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítsak emiatt az apró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak emiatt az apró dolog miatt a fiúval? Csak szerintem nagyon önző?

Figyelt kérdés

5. randin átmentem hozzá estefelé (semmi olyan nem történt). De egy olyan apró részletet tudtam meg, ami lehet, hogy nagyon árulkodó a jelleméről. Éjszakára évek óta mindig kihúzza az akvárium levegőztetőjét, mert zavarja a hangja (még hangtompítóval is).

Na most én ezen nagyon kiakadtam, szerintem ez önzőség és állatkínzás. Ezt nem mondtam így neki. Azt mondta, ettől nem lesz baja a halaknak. De szerintem sokat elárul egy ember jelleméről, hogy apró élőlényekkel hogy bánik.

Ti befejeznétek vele az ismerkedést?

2020. aug. 15. 10:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%
Te vagy az a vegán lány aki nem használ légkondit mert meghal tőle a világ, és teljesen normális hogy a belvárosban szaladgál a vaddisznó meg a róka, mert amúgy is mi vettük el a területet tőlük?:D
2020. aug. 15. 10:23
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
Ja, most még csak a halak. Aztán később légypapírt tesz ki a plafonra, és kiirtja a hangyákat. Menekülj!
2020. aug. 15. 10:24
 3/22 anonim ***** válasza:
83%

Te viszolyogsz valóságban ettől az embertől.És keresed az ürügyet, hogy magadat lebeszéld róla. Szerintem inkább ez a valóság.

Lépj vissza mert ez nem jó ómen, ha lelkileg itt tartasz.

2020. aug. 15. 10:25
 4/22 anonim ***** válasza:
64%
Ezért képes lennel szakítani?!
2020. aug. 15. 10:37
 5/22 anonim ***** válasza:
86%

Most biztos mindenki le fog pontozni, de én hagynám ezt a srácot, mert nem ugyanolyan az értékrendetek.

Nagyon sok évig voltak akváriumaim. Egyszer se jutott eszembe ilyet csinálni. 1-2 alkalomtól lehet nem lesz bajuk, de így hogy a nap felében nem megy a levegőztető nem lehet sok oxigén a vízben. És ha a levegőztetésért a szűrője felel, akkor pláne nagy bajt csinál. A szűrőben élnek azok a baktériumok, amik segítenek lebontani a halak ürülékét. Ezek a baktériumok nem bírnak ki egy éjszakát áramlás nélkül. További tippem hogy élő növényeket se tart az akváriumban, amik segítenének fenntartani az egyensúlyt.

2020. aug. 15. 10:49
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
De az ilyen miért tart akváriumot?
2020. aug. 15. 10:49
 7/22 anonim ***** válasza:
60%
🤣🤣🤣
2020. aug. 15. 10:50
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Aztakhurva
2020. aug. 15. 10:53
 9/22 anonim ***** válasza:
67%
Na mi lesz majd akkor ha kiderül, hogy horkol is meg pukizik, akkor fogsz még csak menekülni :)
2020. aug. 15. 10:55
 10/22 anonim ***** válasza:
76%

Állatkínzó. Tuti más állatokkal is így viselkedik.

Én hagynám a srácot .

2020. aug. 15. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!