Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le az ilyen embereket?
Figyelt kérdés
Rendszeresen megtalálnak nem hozzám illő férfiak. Komolyan ez már zaklatás.
Tipikusan ilyenek : izzadt szakmunkás, valami nyomi informatikus egy érettségivel. (30 - 40 évesek mamahotelben, úgy hogy hozzám túlkorosak és én is tudok egyedül élni akkor ezek az emberekkel valami nagyon nem stimmel 35 évesen a mama szoknyája mellett.) Aztán ugye kar hazudni! Mindenkinek fontos a külső! Én sportolók rendszeresen és undorodok a kövér férfiaktól. Persze pont azok találnak meg 😂
Mit tehetnék hogy az életképtelen, túl kóros , alacsony, dagadt férfiak békén hagyjanak ?
25/N
2020. aug. 14. 12:29
11/17 anonim válasza:
Látom nem volt elég a tegnapi :D A kérdés jelentve van
12/17 anonim válasza:
a kérdező már nem elég a nettó 3-4-500 ezres nyomi infós sem, azonnal tőzsdecápát akar.
13/17 anonim válasza:
Ja a nyomi infósok. Legjobban fizetett szakma, szólok. Én irigykedem, mert az én területem (közgáz) első helyen lett volna nemrég a fizetési listán, ha nem lennének azok a nyomi kis infósok. Utálom őket! Letaszítanak minket!
14/17 anonim válasza:
De az infósok is elbújhatnak a nagyvállakozók mellett.
15/17 anonim válasza:
A nagyvállalkozók meg a startupus infósok mögött.
16/17 anonim válasza:
Kérdező, szerintem meg épp most gondolkozik azon egy 21 éves pasi, hogy téged hogy ignoráljon, mert folyton írkálsz neki 25 évesen hozzá képest öregként. :)
17/17 anonim válasza:
Azért találnak meg, mert próba-szerencse alapon kikezdenek mindenkivel. Úgy kell őket lekoptatni, ahogy az összes többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!