Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koptassam le a többi srácot, vagy mi legyen?
Már pár hete beszélgetek 2-3 sráccal, de nem párkeresésnek indult, csak neten összeakadtam velük, és elkezdtünk beszélgetni, mert volt sok közös téma meg érdeklődés. De most elhívtak találkozni, amivel nem is lenne baj, csak félek, hogy esetleg nem baráti talira gondolnak. :S
És közben megismertem még egy srácot a neten, aki szintén elhívott találkozni, és egyértelműen ő a legszimpatikusabb, egyelőre nagyon tetszik, képekről is, meg a beszélgetések alapján. :) És nem szeretnék több embert hülyíteni, ugyanakkor megbántani sem akarom a többi srácot.
Mi erre a megoldás?
nem tudod, élőben milyen lesz. én is voltam ilyen helyzetben. leépítettem mindenkit még az első találkozás előtt amiatt, akit igazán izgalmasnak gondoltam.
nem bántam meg, mert nem jó sokáig húzni a találkozást, és valamiért a többiekkel nem jött össze. viszont vele sem. egy találkozás, csak beszélgetés, és nem keresett többet.
viszont csalódtam már nagyon kellemesen úgy, hogy valaki nem is érdekelt. talán nem kéne ilyen komolyan venni. csak figyelni, mi történik.
szerintem nagyon jó egyszer-egyszer találkozni különféle emberekkel, csak nem párhuzamosan, beosztva, hogy mikor ki esedékes. az nekik megalázó lenne. mint ahogy az is, ha bármi érintkezés, csók van.
szóval szerintem a beszélgetés, teázás oké. nem ígérhetünk előre mindenkinek ásó-kapát.
Köszönöm a válaszokat!:)
4-es, igen, ebben van valami. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!